Alaçam Belediye BaşkanıHadi UYAR'dan Kurban Pazarını Ziyaret

Alaçam Belediye BaşkanıHadi UYAR'dan Kurban Pazarını Ziyaret

Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR ilçede kurulan Kurbanlık Pazarını ziyaret ederek pazar esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi..

A+A-
 Kurban alışverişi yapan vatandaşlara hayırlı alışverişler temennisinde bulunan Başkan UYAR , vatandaşların pazarla ilgili görüşlerini dinledi.
 
Rahat alışveriş yapabilmesi için Kurban Bayramı öncesinde Pazar yerinde gerekli hazırlıkların yapıldığını belirten Başkan UYAR “Kurban Bayramı öncesi en fazla hareketliliğin olduğu yer doğal olarak Kurbanlık Pazarı oluyor. Vatandaşlarımızın kurbanlığını kolaylıkla seçebilmesi ve rahat bir alış veriş yapabilmesi için belediyemiz tarafından gerekli çalışmalar yapıldı. Kurbanlık Pazarında önceden her türlü hazırlık yapılarak gerekli tedbirler alındı. Vatandaşlarımızı da ziyaret ederek alışverişlerinde hayır ve bol kazanç temennisinde bulunduk. Hemşerilerimizden kurban kesiminde de duyarlı olmalarını, daha önceden belirlenen yerlerde kesim yapmalarını, çevre temizliği ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bütün ilçemizin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
alacam-belediye-baskanihadi-uyardan-kurban-pazarini-ziyaret.jpgalacam-belediye-baskanihadi-uyardan-kurban-pazarini-ziyaret-001.jpgalacam-belediye-baskanihadi-uyardan-kurban-pazarini-ziyaret-002.jpgalacam-belediye-baskanihadi-uyardan-kurban-pazarini-ziyaret-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.