ALAÇAM ANADOLU İMAM- HATİP LİSESİ GÜREŞ İL ŞAMPİYONU

ALAÇAM ANADOLU İMAM- HATİP LİSESİ GÜREŞ İL ŞAMPİYONU

Alaçam Anadolu İmam- Hatip Lisesi; topladığı 3 ' ü altın, toplam 10 madalya ile Samsun İl Şampiyonuolarak büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

Okulun internet ve sosyal medya sayfasından yapılan açıklama ise şöyle : " MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu' nun; Faaliyet Programı' nda yer alan, İmam Hatip Liseleri arası İl Şampiyonası' nda; Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi, 3 Altın ,4 Gümüş ,3 Bronz ve toplamda 10 madalya kazanarak, takım halinde İl Şampiyonu olup, 20-22 Kasım tarihlerinde Ankara da yapılacak olan Grup Şampiyonası' nda İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.
Sporcularımızı canı gönülden kutluyor, Spora ve bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımız Fikret ZAMAN Bey olmak üzere Belediye Başkanımız İlyas ACAR’a Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Cansu Keskin KARAASLAN’a Milli Eğitim Müdürümüz Sezai TURAL’a, Ziraat Odası Başkanı' mız Hüseyin BEDİR’e Okul Müdürümüz Adem ÇAVUŞ’a İdarecilerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü' nde göevli ve Güreş Atrenörlerinden Murat SAĞLAM ile şampiyonada tümemeği geçenleri kutlar, başarılarının devamını dileriz. "

Haber : Oktay ZERRİN

alacam-anadolu-imam-hatip-lisesi-gures-il-sampiyonu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.