Aktürk'ten DAMSAN'a ziyaret

Aktürk'ten DAMSAN'a ziyaret

26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı , Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığı çalışmalarla daima takdir toplayan Bafralı Hacer Aktürk Bafra OSB’de bulunan DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret etti.

A+A-

DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şirketin yapmış olduğu çalışmalar, yatırımlar ve projeleri hakkında bilgiler aktardı.

26.Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Bafralı Hacer Aktürk, Samsun Bafra’da doğdu. İşletme Ekonomisi lisans, Medeniyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel yönetimler ve şehircilik yüksek lisans mezunu. İstanbul’da Katı Atık yönetimi ve sıfır atık projesi ile Türkiye’de Kamu deneticiliği kurumu Ombudsmanlık konuları üzerine proje sundu. İki dönem Bahçeşehir Üniversitesi ve Ak parti Siyaset akademisi yerel yönetimler programlarına katıldı.

Özel Sektörde Kâğıt Üretimi A.Ş.’de Muhasebe müdürü, İmalat Müdürü, Satış Müdürü, Fabrika Müdürü ve Genel Müdür yardımcılığı, Konut Kooperatif yönetiminde Başkanlık, İnşaat ve Gayrimenkul Sektöründe yönetici, Finans, jeotermal,Yenilenebilir Enerji sektöründe danışmanlık hizmetinde görev yaptı.
1998 yılı itibariyle çok sayıda Sosyal alanda, KADEM-Ekonomi iş dünyası komisyonu, YEŞİLAY Kadın Kolları, Kartal ilçe Başkanlığı, Benim çocuğum yapmaz deme Kartal ve Maltepe ilçe proje sorumlusu Beyazay, Sadef Samdef, SAMKON Konfederasyonu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği, Maltepe Samsunlular Derneği kurucu Başkanı, Kadın platformu yönetimi, Toplumsal Gelişim Kültür Derneği, SAYSİYAD- Samsun yönetici İşadamları Derneği Başkan Vekili, Kardeş aile proje sorumlusu, UKTEDER- Uluslararası gençliği topluma kazandırma derneği motivasyon eğitim çalışmaları, Türk Kızılayı Maltepe şubesi Kadın Kolları Başkanlığı, Kardeşkal Türkiye platformu genel grup danismani ve iştisare kurul üyesi, Uluslar arası İş kadınları Birliği platform Başkanlığı gibi çocuk,gençlik, kadın, hemşeri faaliyetleri içerisinde Sivil Toplum Kuruluşlarında görevler aldı.

Siyasi çalışmaları 2002 Ak Parti İstanbul Kartal kurucu İlçe Yönetimi, 2006 Maltepe İlçe yönetimi Seçim işleri, 2012 İstanbul İl kadın kolları Yönetim Kurulu üyeliği ve Seçim Koordinasyonlarında görevlerde bulundu.

26 Dönem Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı’dır.

Aktürk, "Ülkem için ve doğduğum şehir Samsun için yapılan her çalışmada fedakarca mücadele ettim. İzlediğim kadarıyla, basından takip ettiğim kadarıyla DAMSAN ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ında ülkemiz ve bölgemiz için yaptığı yatırımlarda takdire şayan bir olaydır. Kendisini bir Bafralı hemşehrisi olarak tebrik etmek isterim.’’ dedi.

img-8282.jpgimg-8280.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.