Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe’ye Karşı İddialı

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe’ye Karşı İddialı

Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe’ye Karşı İddialı

A+A-

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, ligin 7. haftasında oynayacakları Fenerbahçe maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Kadıköy’den puan ya da puanlar alacağız" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacak Akhisar Belediyespor, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak. Akhisar Belediyespor, 6 haftalık lig periyodunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek 9 puan topladı. 9. sırada yer alan yeşil-siyahlılarda teknik direktör Cihat Arslan’ın, kupa haftası nedeniyle izne çıkamayan takıma pazar ve pazartesi olmak üzere 2 günlük izin verdiği bildirildi. Akhisar Belediyespor, yarın Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde 17.30’da Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak.
FENERBAHÇE İLE 7. RANDEVU
Süper Lig’de 6 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde taraflar 3’er kez sahadan galibiyet ile ayrıldı. Akhisar Belediyespor, ligde oynanan son 3 müsabakada galibiyete uzanan taraf oldu.
"GENÇLERBİRLİĞİ KARŞILAŞMASI KIRILMA MAÇI OLDU"
Gençlerbirliği karşılaşması kendileri için ilk devrenin kırılma maçı olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Uzatmalarda aldığımız 3 puan ile puanımız 9 puana çıktı. Bu da 6 haftalık periyoda baktığımız büyük başarı olarak algılıyoruz. Takımda moraller çok yüksek, önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçı var, her maça nasıl hazırlanıyorsak Fenerbahçe maçına da aynı hazırlığımızı yapıp sahaya çıkıp yenmek için elimizden geleni yapacağız. Bu ligde kalıcı olmamızı sağlayan en büyük özelliğimiz ise tüm takımların karşısına aynı ciddiyetle çıkmaktan gelmektedir. İnşallah yine Kadıköy’den puan yada puanlar alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.