AKDAĞ VE ALATAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ.

AKDAĞ VE ALATAŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ.

TOKAT PAZAR’DAN BAFRA’YA GELİN GELDİ.

A+A-

Tokat Pazar İlçesinden Muhsin Akdağ’ın  biricik kızları Şengül ile Bafralı İşadamı Bahri Alataş’ın değerli evlatları Bursa’da ticaretle uğraşan İşadamı Merset Bafra Turistik Tesisler Havuz Başında yapılan muhteşem nikâh merasimi ile mutluluk dolu yıllar için imza attılar.

Bafra Turistik Tesisler Havuz Başına Bafra Mehter Takımının marşları eşliğinde, ışıltılı yıllar dileği ile meşaleler, konfetiler, alkışlar içerisinde yerlerini aldılar. 

Bafra Mehter Takımının harika konserinin peşinden yaklaşık 1500 davetliye yemek ikramında bulunuldu.

Yemekten sonra nikah merasimine geçildi.

Nikahı Bafra Belediye Başkanı kıyarken şahitliklerini ise gelinin eniştesi Ankara’da görevli Serdar Gündoğmuş, Eğitimci Mustafa Yurteni yaptı.


 Nikah Merasiminde bir konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,’’Akdağ ve Alataş Ailelerine ,her iki aileye de mutluluklar diliyorum. Artık akrabalar genişledi, aileleriniz genişledi. İnşallah bu güzel evlilikten, kurulan bu güzel yuvadan güzel çocuklar olsun. Ailenize, vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirin. Birbirinize samimi olun. Allah hepinize, hepimize, milletimize böyle güzel günler, güzel anlar yaşatsın.

 İnşallah gelecek nesillerimizi sağlam zeminde, inşallah en iyi şekliyle, inançlı, bilgili yetiştirmek suretiyle geleceğimizi onlara emanet edeceğiz. Sizleri tanıyorum, biliyorum, aileleriniz arkadaşlarım. Dolayısıyla sizlerden meydana gelecek olan nesil de artık bizim de gözlerimizin arkada kalmayacağı bir gelecek olacaktır. Tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum. ‘’dedi.

Nikah Cüzdanını Eğitimci Mustafa Yurteni’ye veren Başkan Şahin cüzdanı onun vermesini istedi.

Yurteni ise nikah cüzdanını vermeden önce,’’Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki gencin kuracakları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve aileleri için hayırlar getirmesini diliyoruz, Türk kültüründe erkeğin evin reisliğini temsil ettiğini, ancak yuvayı da dişi kuşun yapar. Dişi kuş olmadan yuva tamamlanmaz. Biz kendi kültürümüzün bir sonucu olarak eğer evlilik cüzdanını evde birine emanet etmek istiyorsak, şüphesiz bunu bayana emanet etmekteyiz. Her iki aileye de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.’’diyerek nikah cüzdanını geline sundu. 

Nikah merasimin ardından Takı töreninde ise her iki tarafın davetlileri uzun kuyruklar oluşturarak takılarını taktılar. 

 

Akdağ ve Alataş Aileleri  çocuklarının mutlu günlerinde oldukça duygulu oldukları gözlendi. Ayrıca her iki aile,’’Düğüne katılan, katılamayıp ta telefonlarla, telgraflarla, çiçeklerle hayırlı olsun dileklerini ileten tüm dostlarına sonsuz teşekkürlerini.’’ilettiler. 

Nikah merasiminden sonra ise Bafra Halk Oyunları Ekibi bir sürpriz yaparak davul zurna eşliğinde halay çektiler.

Dilek Fenerlerinin havalara salındığı merasimden tüm davetliler mutlu ayrıldılar.

Bafra Öğretmenevinin İşletmeciliğini yaptığı Turistik Tesislerde Havuz Başında yapılan Nikah ve Düğün merasiminde Şef Hüseyin Bel nezaretinde 50 personel görev yaptı. Yapılan hizmet için davetliler Bafra Öğretmenevine takdirlerini sundular.

 

Nikah ve Düğün Merasimine Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin ,  Çetinkaya Belediye Başkanı Hadi Sezer, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Yönetimi, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt ve Yönetimi, Samsun Esnaf Odaları Birliği Başkanı Metin Genççakır, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer ve Personeli, BASİAD Başkanı Ahmet Aydın, Bafra Sakarya Dershaneleri Koordinatörü Genel Müdürü Abdullah Özdemir, Bafra Özel Delta Koleji Müdürü Kadir Yaşa ve Yönetimi, ASTAŞ JUKİ Yönetim Kurulu Üyesi Oral Aşcı, ,  Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,Okul Müdürleri, Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Öğretmenevi Müdürü Veysel Kırcalı, Müdür Yardımcısı Çoşkun Kurd, Samsun İlkadım Yurt Müdürü Ömer Yayla, Bafra OSB Müdürü Mustafa Reis, Bafra Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Ayla Çakmak, İstanbul,Bursa,Tokat ,Samsun,Bafra ve Türkiye’nin çeşitli illerinden işadamları, davetliler katıldı.

dscf2192.jpgdscf2223.jpgdscf2227.jpgdscf2230.20130630123234.jpgdscf2245.jpgdscf2255.20130630123257.jpgdscf2263.jpgdscf2271.jpgdscf2281.jpgdscf2287.jpgdscf2291.20130630123352.jpgdscf2304.20130630123405.jpgdscf2318.20130630123432.jpgdscf2338.jpgdscf2338.20130630123504.jpgdscf2352.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum