AK PARTİLİLER BAFRA’DA BAYRAMLAŞTI

AK PARTİLİLER BAFRA’DA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla, bayramlaşma programı düzenlendi.

A+A-

 Bafra ilçesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, partililerle bayramlaştı.

     AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı binasında gerçekleşen bayramlaşma programına; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ASTAŞ Holding yönetim kurulu başkan yardımcısı ve SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, İstanbul Çetinkayalılar Dernek Başkanı Ahmet Çelik, İşadamları,Bafra Belediye Meclis üyeleri, Mesleki Oda Temsilcilerive Sivil Toplum Örgütleri ve partili ve partisiz vatandaşlar katıldı.

      AK Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, “Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, Rabbim nice bayramlara inşallah birlik, beraberlik içerisinde ulaştırmayı nasip etsin. Özellikle son dönelerde yaşadığımız, menfur terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet dileyerek, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Vatan savunmasında, yaralanan gazilerimize de acil şifalar diliyorum. İnşallah Kurban Bayramının rahmeti ve bereketi ve mağfireti başta biraz önce saydığım bu umutsuzluklar, gene bununla birlikte ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya’da, tüm İslam dünyasındaki sıkıntıların bertaraf edilmesine vesile olur diye temenni ediyorum. Özellikle içinde bulunduğumuz son günlerde, bizleri sevindiren gelişmelerde oluyor” dedi.

     Herkesin Kurban bayramını tebrik eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, “İnşallah bu mübarek bayram, mazlum milletlerin, kurtuluşuna da vesile olur. Gerçekten son dönemde, ülkemizde olsun, çevre ülkelerde olsun, İslam dünyasında, büyük kargaşa ve acılar yaşanmakta, inşallah son bulur. Hac da ve ülkemizde, rahmetli olan şehitlerimizi de, Hacı adaylarımızı da, rahmetle anıyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Seçim konusunda ülkemizde nabız yerini bulmadığı için  siyasi olarak da, gerçekten istenilen bir hükümet olmadığı için tekrar bir erken seçim kararı alındı. Bu erken seçim kararında, aday adaylarımız tekrar müracaat etti. Samsun’da bizim listemizde bir değişiklikle, Orhan Kırcalı arkadaşımız listeye girdi. Orhan Kırcalı Bey, hayırlı olsun. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili, 26.dönem AK Parti Samsun Milletvekili adayı Çiğdem Karaaslan hanımı da tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İnşallah hep beraber güzel başarılara, güzel hizmetlere imza atarız” diye konuştu.

   Bafra Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, seçimden önce ve sonrası da belediyenin aralıksız hizmet çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

   Kendisinin Bafra ve çevresinde bulunan bölgede sorumluluğunun çok büyük olduğunu vurgulayan AK Parti Samsun Milletvekili adayı Av. Orhan Kırcalı ise,”Ben avukatım. Vekâlet almanın sorumluluğunun ne kadar yük olduğunu bilen birisiyim. İnşallah Bafra’nın, Alaçam’ın, Yakakent’in, 19 Mayıs’ın tüm Samsun’un vekâletini alacağım ve vekâleti de en güzel yerine getireceğim” dedi.

   1968 yılında Bafra’da doğduğunu, ilkokulu Gaziosmanpaşa İlkokulunda okuduğunu ve halen orada ikamet ettiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Orhan Kırcalı,”Bafra İmam Hatip Lisesini birincilikle bitirdikten sonra Ankara Hukuk Fakültesine gittim. 1992 yılında Ankara Hukuk Fakültesinden mezun oldum. 22 yıldır fiili olarak, Bafra’da avukatlık yapıyorum. Bafra’nın tüm sorunlarını biliyorum. Her zaman Bafra’nın dertleriyle dertleşmişimdir. Allah nasip ederse, Bafra’mızı, bölgemizi, Samsun’umuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

    Herkesin Kurban Bayramını tebrik eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ise, “Tabi Kurban aslında Allah’a yakınlaşmak için bir vesile, dolayısıyla bu bayram bizim için çok önemlidir. Tüm bayramlarda birlik, beraberlik, kardeşlik var. Şehitlerimize Allah’dan rahmet diliyor, ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Bafra’da, bu süreçte çok şehidimizin geldiği bir ilçemiz, şehitlerimizin hepsinin cenaze merasimlerinde sizlerle bir arada olduk. Bu anlamda buruk bir bayram geçiriyoruz. Hac’dan gelen haberlerde bizi çok üzdü. Bu konuda içimiz buruk, inşallah daha nice bayramları görmeyi Allah bize nasip etsin. Biz bir yola çıktık, yanımızda çok değerli bir adayımızda var. Ben Orhan Kırcalı beyi tanımaktan da çok mutluluk duyuyorum. Bafra teşkilatımız beni her zaman heyecanlandırmıştır. Her seferinde bayramlaşma merasimimiz Bafra’da çok farklı oldu. Bende kendimi bu bölgenin bir milletvekili olduğumu düşünüyorum. Her seçim kendisi için tabi çok önemli ama 1 Kasım seçimi gerçekten bir yol ayrımıdır. Yapacağımız iki tercih Türkiye’mizin kaderini belirleyecek, hayat sürekli bir oluşum, dönüşüm içerisinde, dolayısıyla ihtiyaçlarda değişiyor. Bu ihtiyaçları yakalayacak bir iradenin adıdır AK Parti” şeklinde konuştu.    

ak-patililer-bayramlasti2.jpgak-patililer-bayramlasti3.jpgak-patililer-bayramlasti4.jpgak-patililer-bayramlasti5.jpgak-patililer-bayramlasti6.jpgak-patililer-bayramlasti7.jpg   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.