AK PARTİ'DEN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

AK PARTİ'DEN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

Ak Parti Bafra eski İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz; Ak Parti ilçe teşkilatı ile Öğretmenevinde düzenlediği yemekte bir araya geldi.

A+A-

Ak Parti eski İlçe Başkanı Avukat İbrahim Semiz tarafından Bafra Öğretmenevinde düzenlenen yemek programına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Kurt ve Hüseyin Çamaş, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti Delegeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Mahalle Temsilcileri katıldı.

Ak Parti Bafra ilçe teşkilatı, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, mahalle başkanları ile bir araya gelen Avukat İbrahim Semiz, önceki dönem İlçe Başkanı olarak yeni yapılan kongrelerin hayırlı olmasını dilerken, tüm teşkilatlara başarı dileklerinde bulundu.Avukat İbrahim Semiz konuşmasında şu ifadeleri kullandı, “Biz Bafra`da yaşıyoruz işyerimiz Bafra`da Teşkilat çalışmasının ne demek olduğunu biz çok iyi biliyoruz. 23 senedir bu teşkilatın içindeyiz, bu seneler için de Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayip Erdoğan ile beraber siyaset yaptık. Bundan sonra yine Ak Parti`de siyaset yapmayı düşünüyoruz ve Ak Parti`nin bütün çalışmalarında aktif bulunuyoruz ve bulunmaya çalışacağız. Bırakmış olduğum ilçe başkanlığı kongresinde söylediğim gibi bundan sonra bize Ak Parti hangi alanda çalışma verirse orada çalışırız ve ilçe başkanımızın Sayın Tuncay Yurduseven`nin emrindeyiz. Değerli arkadaşlar Ak Parti tüm Türkiye`de olduğu gibi Bafra`da da kurumsal kimliğini tamamlamış artık resmi bir kurum gibi çalışmaktadır. Programları, çalışmaları günü gününe ve genel merkezin vermiş olduğu talimatlarla doğrusundadır. Bu çalışmalarından dolayı yeni seçilen ilçe başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize, başarılar diliyorum ve hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Eski ilçe başkanı Av. İbrahim Semiz`in konuşmasının ardından sorulara cevap veren Semiz`e bir basın mensubunun “Milletvekilli aday adayı olarak çıkacak mısınız” şeklindeki sorusuna cevap verdi. Ak Parti Bafra eski İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz; “23 yıldır siyasetin içersindeyim, siyasetin her kademesinde bulundum. Allah nasip ederse böyle bir niyetimi var, nasip olursa Millet Vekili Aday Adayı olmayı düşünüyorum. Tabiî ki bu öncelikle bir nasip meselesi, takdir ilahi, aday olursam Bafra da yaşıyorum Bafra`nın sorunlarını biliyorum. Bafra`da siyaset yaptık. Bafra lı hemşerilerimizin taleplerini biliyorum ve Elimizden geleni Bafra`ya yapmaya hazırım” ifadelerini kullandı.

Ak Parti eski İlçe Başkanı Avukat İbrahim tarafından organize edilen yemek programında konuşan ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven; “2015 genel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Ak Parti Bafra ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven yemekte yaptığı konuşmada, “Partimizin kongre süreçlerini tamamladık. Önceki dönem ilçe başkanımız İbrahim Semiz Bey sağ olsun tüm delegelerimize, hem gençlik kollarımıza, hem kadın kollarımıza, meclis üyelerimize, mahalle temsilcilerimize tüm teşkilatımıza ”˜Hayırlı Olsun` dileklerini iletmek istediği için organize etmiş olduğu bu yemek programı için tüm ilçe teşkilatımız adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe başkanı Yurduseven konuşmasına; “İnşallah bu kongrelerde almış olduğumuz enerji ve almış olduğumuz güçle önümüzdeki ilk seçim olan 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde; 29 Mart yerel seçimlerinde olduğu gibi, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Ak parti ilçe başkanlığı olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımızı düşünüyorum. İnşallah 2015 Genel Seçimleri ülkemize ve milletimize hayırlar getirir diye temenni ediyorum. Katılımlarınız için ve bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.