AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ KIRCALI BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ KIRCALI BAŞKAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ve ilçe yönetimi ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve daire müdürleri de hazır bulundu.

 

Ziyaret nedeni ile memnuniyetini belirten Başkan Şahin; "Yapılan seçimlerde halkımız sözünü söyledi.  Bundan sonra hedef bellidir. Milletimize ve ülkemize hizmet yolunda “Durmak yok, yola devam” diyerek çalışmaktır. Bu konuda da diğer vekillerimizin olduğu gibi Orhan Kırcalı Beyinde de en iyi şekilde yerine getireceğine inancımız tamdır. İnşallah ülkemizin geleceği için hükümetimizin yaptığı tüm yatırımlar ve çalışmalar parlamentodaki temsilcilerimiz sayesinde bundan sonra da en iyi şekilde sürdürülecektir. Şunu unutmamalıyız ki halkımız değerlendirmeyi en iyi şekilde yapmaktadır. Eğer bir başarı varsa, bu hakka ve halka verilen değerin bir göstergesidir. Halkını aşağılayan ve kendini üstün gören zihniyetler ve siyasetçiler, herkesin malumu olduğu üzere tarihin derinliklerine gömülmüştür." ifadesini kullandı.

 

Yerel seçimlerde Türkiye'de büyük bir başarı sağlandığını belirten Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Halkımız bize bu sorumluluğu almaya layık görmüştür. Süreç içerisinde halkımızla çok bir araya geldik. Bundan sonra da bu böyle olmaya devam edecek. Bu sayede bizler inşallah memleketimize hizmet etme fırsatı elde ettik. Sizler yerelde biz ise genelde hep birlikte gayret göstererek ülkemize ve memleketimize hizmet etme yoluna üzerimize düşeni yapacağız." dedi.

 

Gösterilen teveccüh nedeni ile memnuniyetini belirten Milletvekili Kırcalı teşekkür ederek bundan sonra da sık sık ziyaretlerinin süreceğini belirtti.

 

Belediye Başkanı Zihni Şahin’in günün hatırası olarak Milletvekili Orhan Kırcalı’ya Çetinkaya Köprüsü plaketi takdim etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Milletvekili Kırcalı, belediye birimlerini gezerek çalışanlara tek tek teşekkür etti.

m.v.-orhan-kircali-(2).jpgm.v.-orhan-kircali-(4).jpgm.v.-orhan-kircali-(6).jpgm.v.-orhan-kircali-(7).jpgm.v.-orhan-kircali-(8).jpgm.v.-orhan-kircali-(9).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.