Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir SMMMMO Ziyareti

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir SMMMMO Ziyareti

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir SMMMMO Ziyareti

A+A-

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir Meslekte Birlik Grubu adına, Yeni yapılan Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odası, yönetim kurulu üyeliğine seçilen Haluk Bülbül’ü tebrik etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren SMMM ve Bağımsız Denetçi Haluk Bülbül,” Birinci önceliğimiz, eğitim, meslek mensuplarımızın eğitimleri adına önemli seminerler düzenledik. KDV Tevkifatı Eğitimi, İnşaat Muhasebesi eğitimi ve Sakarya Üniversitesinin Bağımsız Denetim eğitimlerine öncülük yaparak, Samsunda 62 meslektaşımızın Bağımsız Denetçi olması sağlanmıştır. Yine yapılan Samsun SMMMO seçimlerine katılmış ve yönetim kuruluna seçilmiş bulunmaktayım, Destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meslek adına ve Meslektaş adına çalışmaya devam etmekteyiz.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz DEMİR, ise Mali Müşavirlik Mesleğinin Esnaflarımız ve iş adamlarımıza yön vermek ve Vergi ve SGK işlemlerinin doğru yapılması

Adına çok önemli bir meslektir. Bağımsız Denetim Yeni TTK ile önem kazanmaktadır.

Meslekte Birliğin Bağımsız Denetçi eğitimlerine öncülük etmesini de çok önemsiyorum.  Ve Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz DEMİR’e ve İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz a teşekkür etti.

Meslekte birlik Ziyaretine Ak Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz, Adnan Kaçmaz, Elif Karayel Alp ve parti yönetim kurulu üyeleri ile , Meslekte Birlik dernek Yönetimi katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.