AK Parti Samsun İl Başkanlığı 67. İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 67. İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 67. İl Danışma Meclisi toplantısı

A+A-

,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti Genel Merkez Bölge Koordinatörü Hacı Turan,Samsun Milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, İl Başkanı Muharrem Göksel, Belediye Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları, İlçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Mavi Işıklar Tesisinde gerçekleştirildi.

İl Başkanı Muharrem Göksel'in yaptığı açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, teşkilat mensuplarına hitap etti.

Milletvekili Kurt, Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmaları hakkında bilgi vererek, “ Sayın Başbakanımızın verdiği müjde ile inşallah Haziran sonuna yetiştirmek için Meclis’te yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğümüz Avrupa Vize Serbestisi çalışmaları devam ediyor. Özellikle Samsun milletvekilleri olarak büyük bir özveri ile Genel Kurul çalışmalarına katılıyoruz. İnşallah bu çalışma bittikten sonra, Avrupa’ya gitmek isteyen vatandaşlarımız aylar önce Ankara’ya gelip evrak hazırlamakla uğraşmadan, gitmek istediği zaman biletini alıp istediği ülkeye gidecek.”  Dedi.

Konuşmasına terörle mücadele konusunda devam eden Milletvekili Kurt, “Güvenlik güçlerimizi terörle mücadeledeki özverili, gayretli ve başarılı çalışmaları için bir kez daha tebrik ediyorum. Şehadet makamıyla şereflenen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Ülkemizden terör belasını bertaraf etmek için büyük bir kararlılıkla ve samimiyetle çalışmaları sürdürüyoruz. Bölge halkı da, bu eli kanlı teröristlerden bıkmış durumda. Sayın Başbakanımızın her ziyaretinde gösterilen ilgi, alaka ve sevgi gösterilerini hepimiz müşahede ediyoruz. Ayrıca bölgede terörle mücadeleye ek olarak sokağa çıkma yasaklarının bittiği ilçelerde yeniden inşa çalışmalarının başladığını belirten Milletvekili Kurt, “Teröristlerden temizlediğimiz Sur gibi ilçelerimizde tarihi doku çalışmaları ile dünyada örnek bir çalışma yürütüyoruz.” Hiçbir vatandaşımıza esnafımıza terör örgütünün zarar vermesine izin vermeyeceğiz. Terör örgütünün tahrip ettiği, yıktığı binalarda yenilenme çalışmaları da devam ediyor” Diye konuşan Milletvekili Kurt,  taşeron işçilerin kadroya alınma süreci ile ilgilide bilgiler verdi.

Milletvekili Kurt, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti 64. Hükümeti olarak seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin tamamını gerçekleştirerek bir rekor kırmış durumdayız. Taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili asıl iş yardımcı iş ayrımını da ortadan kaldırarak, 1 Kasım 2015’ten önce çalışmaya başlamış tüm işçileri kapsayacak hale getirdik. Bütün çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Son olarak Milletvekili Kurt, geçtiğimiz hafta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Ak Parti Grup Toplantısında gündeme getirdiği “Selam’ı Yaygınlaştıralım” söylemi ile ilgili olarak, “Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu grup toplantımızda çok güzel bir eylem çağrısında bulundu. Selam’ı yaygınlaştırmak, tanıdığımız tanımadığımız herkese selam vermek. Terör belası insanlara korku salmak, toplum arasında ki birlikteliği çökertmek isterken, biz tam tersi olarak selam seferberliği ile sokağa çıkacağız, kucaklaşacağız toplum olarak bir olarak olacağız. Ben şimdi Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımdan Sayın Başbakanımızın seferberlik çağrısına bir cevap vermelerini ve bir çalışma yapmalarını bekliyorum.” Diye konuşarak konuşmasını bitirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.