AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk Danışma Toplantısına katıldı

AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk Danışma Toplantısına katıldı

Bafra İlçesinde Ak Parti Bafra İlçe Danışma toplantısına katılan ve burada bir konuşma yapan İstanbul Milletvekili, Ak Parti  MKYK Üyesi Metin Külünk,’’Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler var.

A+A-

Bafra İlçesinde Ak Parti Bafra İlçe Danışma toplantısına katılan ve burada bir konuşma yapan AK Parti 24,25,26.Dönem İstanbul Milletvekili, Ak Parti  MKYK Üyesi Metin Külünk,’’Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler PKK üzerinden Türk devletinin butik devlet, FETÖ üzerinden Türk devletinin çatısını çökertmek, istiyorlar.

Türkiye dünyanın jeopolitk merkezi. Türkiye’nin duracağı yer dünyanın nasıl şekilleneceğini belirleyecek. Bu yüzden bütün güçler Türkiye’nin nerede duracağını belirlemek için bir yandan kendi aralarında ciddi içerisindeler, bir yandan da kendi dünyalarında Türkiye’nin kendi yanlarında durması için rol biçmeye çalışıyorlar. Amerika, Rusya, Çin hatta Avrupa Türkiye’siz yapamaz.

Gençlerin daha müreffeh Türkiye’nin inşaası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bütün alt yapı yatırımları yapıldı.

Sanayi devriminden sonra dünyanın ekonomik gücünü elinde bulunduran ateşin çocukları biyolojik insanı tüketmek istiyor. İnsanı cinsiyetsizleştirmek istiyor. Biyolojik insanlığını çökertmek istiyorlar. Hz. Adem’den bu yana devam eden insan varlığını yok etmek istiyorlar. Bu bir siyasi ve politik mesele değildir. Milletsiz ittifakın popilist yaklaşımlarından öte aklının kimlerle müttefik olanlara bakacaksınız.

Yenidünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler PKK üzerinden Türk devletinin butik devleti haline getirmek istiyorlar. FETÖ üzerinden Türk devletinin çatısını çökertmek istiyorlar. Eski Türkiye yok artık. 2. Dünya Savaşı’nda ABD’nin vereceği atık silaha ihtiyaç duyan Türkiye yok. Her anlamda güçlü Türkiye var. Bugün zorluklarımız var. Güçlüklerimiz var. Dolar kurunun yükselmesi o paralelde enflasyon baskısı nedeniyle vatandaşımızın cebinde hissedilmesi. Bunlar aşılır, bunlar çözülür. Bu krizleri ilk defa atlatmıyoruz. 28 Şubatta finansal darbeciler bu milletin 250 milyar dolarını cebinden aldılar. 17-25 Aralık’ta milletin cebinden 50-60 milyar dolarını çaldılar. 1947’de Türkiye IMF’ye teslim edildi. O günden bugüne bu milletin trilyonları alındı. Şimdi Cumhurbaşkanımız faiz düşsün diyor. Bizimde gönlümüzden geçen faizsiz bir düzen.’’diyerek sözlerini tamamladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.