AK Parti Kavak Meydan Mitingi

AK Parti Kavak Meydan Mitingi

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Kavak Meydan Mitinginde konuştu.

A+A-

Başkan Köktaş, "Meydanlarda 30 Mart'ın ayak seslerini duyuyoruz. 30 Mart'a az bir zaman kaldı. Sabredeceğiz, çok çalışacağız. Ülkemizin büyümesini istemeyen,  güven ve istikrarın oluşturduğu güven ortamı içinde dönen çarkları dönmez hale getirmek isteyen felaket tellallarına en büyük cevabı milletimiz sandıkta en sert şekilde verecektir." dedi. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, partisinin Kavak meydan mitinginde toplanan kalabalığa seslendi. AK Parti'ye her zaman destek veren, yanında olan herkese teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan Köktaş, "Partimiz kurulduğu günden bu yana hep beraberiz, birlikteyiz, sizinleyiz, sizin içinizdeyiz. Sizler ülkemizin istikrarına ve güvenine, Recep Tayyip Erdoğan'a her zaman destek verdiniz. Rabbim sizlerden razı olsun. 
Değerli Kavaklı hemşehrilerim; 2009-2014 arasında Kavak ilçemiz de bir yol kazası yaşadı. Kavak İlçemiz bu 5 yıl içinde AK Partili belediyecilik anlayışından uzaklaştı. Biraz hizmette geri kaldı. Bakın yanı başımızda olan ilçeler olan Havza ve Vezirköprü'ye ilk 5 yıl kendini toparladı sonraki 5 yıl müthiş hizmetler yaptı. AK Belediyecilik anlayışının olduğu ilçelerde bu büyük hizmetleri görebiliyoruz. Diğerleri için bunu söylemek mümkün değil.
Kavak geçtiğimiz 5 yıllık dönemde AK Belediyecilik anlayışı hakimken kendini toparlamıştı güzel çalışmalar yapıldı. Parklar, yollar, parke çalışmaları, sosyal alanlar ve bir çok hizmetler Başkanımız Bahri Kesici tarafından hayata geçirildi. O dönem de yine OSB'siyle, içme suyuyla, çevreyollarıyla  güzelleşti, sosyalleşti, ekonomik açıdan Kavak koşmaya başladı. Tam toparlanmış, daha güzel hizmetler yapılması için sonraki 5 yılda hamle yapılması beklenirken maalesef Kavaklı hemşehrilerimiz AK Parti'yi tercih etmedi, fakat Kavak 5 yıl kaybetti. Kavak çok daha iyi yerlerde olmalıydı. Duyuyorum o dönemde belediyeye  kazandırılmış yerler mevcut belediye başkanı tarafından satılmış, yok pahasına gitmiş. Buraya gelirken yol üstünde bir bilbord gördüm. Mevcut başkan Sosyal Güvenlik Kurumuna borcu olmayan tek belediye diye afiş astırmış. Böyle anlayış mı olur. Bunu zaten ödeyeceksin bununla övünmek mi olur. Bakın Kavaklı hemşehrim buradan söylüyor. Onun içinde mutlaka değerli bir yeri vermiştir, bizim paralarımızı vermiştir diyor. Şuan da Kavak'ta belediye çalışmaları açısından elle tutulur bir proje yapmış mı? yok. Gözle görülür bir hizmet yapılmış mı? yok.
Şimdi değerli hemşehrilerim bir 5 yıl daha kaybetmemek için sizden yetki istiyoruz. Sizlere hizmet etmek, Kavak'ımızı 2023 hedeflerine ulaştırmak için sizlerden yetki istiyoruz. 
Bakın yerel yönetimdeki dev dönüşüm, Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başlamıştır. 2001’de AK Parti’nin  kurulması ve 2002’de iktidara gelmesinden sonra, 2004 yerel seçimlerinden başlayarak ülkemizin çok büyük bir bölümü AK belediyecilik ile tanışmıştır.
AK Parti’nin yerel yönetimdeki sicili açıktır: Belediyecilikte yepyeni bir devir açmış bir partiyiz. Altyapıda, konut inşasında, ulaşım projelerinde, sosyal yardımlarda öncü belediyecilik anlayışını ortaya koymuş bir partiyiz.
AK Partili yerel yönetimlerin birbirleriyle uyumu kadar, merkezi yönetimle uyumu da şehirlerimize çok önemli hizmetler kazandırdı.
AK Parti’nin belediyecilik birikimi hiçbir siyasi partide yoktur. Belediyecilik konusunda öncüyüz ve öncü olmaya devam edeceğiz.
Bizim daha en baştan söylediğimiz şudur: “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” Bugüne kadar her ne yaptıysak, insan için yaptık… Bundan sonra da her ne yapacaksak, insan için yapacağız. 
Değerli Kavaklı kardeşlerim; Hiç endişeniz olmasın AK Parti gümbür gümbür yeniden geliyor. Millet bir kez daha AK Parti'ye koşuyor. Millet partisine  
güveniyor, inşallah milletimizi mahcup etmeyecek Türkiye'yi birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Bu meydanlarda 30 Mart'ın ayak seslerini duyuyoruz. 30 Mart'a az bir zaman kaldı. Sabredeceğiz, çok çalışacağız. Ülkemizin büyümesini istemeyen,  güven ve istikrarın oluşturduğu güven ortamı içinde dönen çarkları dönmez hale getirmek isteyen felaket tellallarına en büyük cevabı milletimiz sandıkta en sert şekilde verecektir. " dedi.

Düzenlenen mitinge ayrıca, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza Belediye Başkanı ve Adayı Murat İkiz, Asarcık Belediye Başkanı ve Adayı İbrahim Yüce, Kavak Belediye Başkanı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, İl ve İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve bazı yönetim kurulu üyeleri, Kavak ilçe Belediye Meclis Üyesi Adayları, teşkilat üyeleri ve Kavaklılar katılım sağladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.