AK PARTİ KADIN KOLLARI İNCELEME GEZİSİ

AK PARTİ KADIN KOLLARI İNCELEME GEZİSİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Kadın Kolları ile birlikte Kuş Cenneti ve bazı projelere yönelik olarak düzenlenen inceleme gezisine katıldı.

A+A-

Başkan Şahin’in eşi Şükriye Şahin’in de katıldığı geziye AK Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Kurt ve Kadın Kolları Üyelerinin oluşturduğu yaklaşık 40 kişilik bir grup katıldı.

Kızılırmak Deltası ve Kuş Cennetinde Sabah kahvaltısı ve gezi ile başlayan programda sırasıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde yapılan ve son aşamasına gelinen Spor Salonu, Bafra Belediyesince dışa bağımlılığın önüne geçmek amacıyla hayata geçirilen Parke Taşı İmalat Tesisi ve Asfalt Şantiyesi, Sokak Hayvanları için yapılan Hayvan barınağı gezildi.

AK Parti Kadın Kolları üyeleri, gerçekleştirilen çalışmaları büyük bir dikkatle inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, konuyla ilgili olarak “AK Parti Kadın Kolları Başkanımız ve üyelerimizle Kuş Cennetimiz, Kapalı Spor salonumuz, Parke Taşı İmalat Tesisimiz, Asfalt Şantiyemiz ve Hayvan Barınağımızı ziyaret ettik. Günlük streslerden uzaklaşmak ve İlçemizin her biri büyük önem taşıyan değerlerin farkında olmak adına olumlu bir program oldu. Katıldıkları için Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum “Dedi.

ak-parti-kadin-kol.gez-(2).jpgak-parti-kadin-kol.gez-(3).jpgak-parti-kadin-kol.gez-(4).jpgak-parti-kadin-kol.gez-(6).jpgak-parti-kadin-kol.gez-(8).jpgak-parti-kadin-kol.gez-(9).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.