AK Parti İlçe Yönetimi İkizpınar Beldesinde

AK Parti İlçe Yönetimi İkizpınar Beldesinde

Samsun Bafra AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve yönetimi İkizpınar Belde Belediyesini Ziyaret etti.

A+A-

 

Ziyarete Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kolay Belde Belediye Başkanı Dursun Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Adnan Günal ve AK Parti Bafra İlçe yönetimi katıldı.

 

İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, “Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve AK Parti İlçe yönetimini, Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal ve yönetimini beldemizde ağırlamaktan memnun oldum. Bilindiği üzere 2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını kazandık. Beldemizde en iyi çalışmaları Başkanımız Zihni Şahin ve İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven’in destekleri ile yaptık” dedi.

 

sam_1426.jpgsam_1428.jpgsam_1429.jpgsam_1435.jpgsam_1443.jpgsam_1445.jpgsam_1447.jpgsam_1458.jpgsam_1459.jpgsam_1460.jpgsam_1464.jpgsam_1468.jpgsam_1485.jpgsam_1489.jpg

Başkan Yurduseven, “AK Parti Bafra İlçe teşkilatımız ve yönetimimiz ile birlikte, sayın başkanımız Zihni Şahin’in de katılıyla İkizpınar Beldemize ziyaret düzenledik ve Başkan Şaban Çalışkan’ın çalışmalarını yerinde gördük. AK Parti iktidarında Beldelerde, köylerde yapılmadık çalışma, götürülmedik hizmet bırakılmadı. Bu çalışmalardan İkizpınar beldemizde yararlanmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.