AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN BARIŞ FM’E AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN BARIŞ FM’E AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Bafra Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven , Bafra Ak Parti Belediye Başkan Adayının Açıklanmasıyla İlgili Açıklamalarda bulundu.

A+A-

2 AYLIK UZUN BİR BEKLEYİŞTEN SONRA

Tuncay Yurduseven yaptığı açıklamada,’ Yaklaşık3 buçuk gibi uzunca bir süre oldu. Ama bizi burada sevindiren şu oldu. 6 tane aday adayımız vardı. Bir tane mevcut başkanımız Sayın Zihni Şahin’di. 5 tanede yeni arkadaşımız bu yarışa katıldılar. Adaylık süresi uzun oldu ama aday adayı arkadaşlarımızın hepsinin bu süre içinde hakikaten  Ak parti ilkelerine yaraşır şekilde hareket etmeleri bizim içinde sevindirici oldu. Bafra’nın değişik noktalarında  aday adaylarımız çalışmalarında kendilerini de tanıttılar partimizin icraatlarını da anlattılar. Bu anlamda da partimizin çalışmaları 6 ayrı noktada anlatılmış oldu buda bizim için sevindirici bir gelişme.

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI İLE DEVAM KARARI ALMANIZLA İLGİLİ NE SÖYLEMEK İSTERSİNİZ

Bu uzun yarıştan sonra Mevcut Belediye Başkanımız Zihni Şahin değerlendirmeler  sonucunda tekrar Belediye Başkan adayımız oldu. Aday olarak genel merkezimizden bizlere bildirildi. Öncelikle kendisine , ailesine, partimize ve Bafra’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Tabi burada adayımız belirlenirken Ak parti uzunca zaman zarfında şu değerlendirmeleri yaptı. Anketler yapıldı kamuoyunda, teşkilatımızla teamül yoklamaları yaptık. Bütün Partililerimizin görüşlerini aldık ve bu uzunca değerlendirmelerden sonra da mevcut başkanımız üzerinde karar kılındı. Bize bundan sonra Bafra teşkilatı olarak düşen aday adaylarımızı da yanımıza alarak tüm teşkilatımızla birlikte bundan önce olduğu gibi başkanımızla birlikte Ak partiyi anlatmak ve seçimden 3. Defa AK parti belediyesini kazanarak çıkmak bizim üzerimize düşen. İnşallah bunu da başaracağımızı umuyorum.

BAFRALILARA KONUYLA İLGİLİ SÖYLEMEK İSTEDİKLERİNİZ NELER

Bafralılara çok çok teşekkür ediyoruz. Tabi ki bundan sonra adayımızın netleşmesiyle birlikte bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz ve şuna inanıyorum ki Bafralılarda 2002, 2007 ve 2011 de olduğu gibi inşallah 2014 yerel seçimlerinde de bir kez daha AK parti diyeceklerdir diye düşünüyorum. İnşallah bu karşılıklı birlikteliğin bu seçime de yansıyacağını ve bundan kazananın Bafra olacağını düşünüyorum ve Bafralılardan da desteklerini eksik etmemelerini istiyoruz ‘ dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.