AK Parti Heyetinden Bafra TSO Ziyareti

AK Parti Heyetinden Bafra TSO Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Ak Parti heyetinden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) ziyaret gerçekleştirildi.

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Ak Parti heyetinden Bafra Ticaret ve Sanayi Odası’na (TSO) ziyaret gerçekleştirildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ile Oda Meclis üyelerinin kapıda karşıladığı heyet daha sonra toplantı salonuna geçtiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Başkan Kocabaş’a çiçek taktimindi bulundu.
Bafra TSO çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Kocabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette İlçemiz ve Bölgemiz hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın yanı sıra Samsun Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Av. Orhan Kırcalı ile Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç katıldı.
Ayrıca ziyarette Bafra TSO Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Ak Parti Samsun İl ve Bafra İlçe teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe teşkilatı ve Yeniden Refah Partisi İlçe teşkilatı hazır bulundu.

ak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-001.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-002.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-003.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-004.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-005.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-006.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-008.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-009.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-010.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-011.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-012.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-013.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-014.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-015.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-016.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-017.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-018.pngak-parti-heyetinden-bafra-tso-ziyareti-019.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.