Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanlığında genel kurul heyecanı

Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanlığında genel kurul heyecanı

Havza’da gerçekleştirilen Ak Parti Havza Kadın Kolları olağan genel Ümran Uğurlu Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı seçildi.

A+A-

Havza Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Genel kurulda konuşmalar bölümünde konuşan Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı Ümran Uğurlu kadın kolları üyelerine vermiş oldukları desteklerden ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise; “Bayanlarımız bizler için çok önemli. Onların sayesinde sahada girmediğimiz ev, çalmadığımız kapı kalmıyor. Bizlerde her zaman kadın kollarımızın yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise; “Yolumuz çok uzun. Hedeflerimize ulaşmak için durmadan çalışacağız. Bu vesile ile Ermenistan’ın hain saldırılarında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet diliyorum.  Gönlümüz Azerbaycanlı kardeşlerimiz iledir.” Dedi.

AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser; “Bizim ailemizde böyle bir ayrım yok. Dün yönetimde olup, bu gün yönetimde olmayanlar ilk gün ki heyecan ile partimize hizmet etmeye devam etmek. Partimize hizmet eden tüm herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse’de; “Kadının siyasette söz sahibi olduğu ve kendisini ifade edebildiği Ak Parti gücünü sahada ülkesinin geleceği için çalışan kadınlarımızdan almaktadır. Kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırla getirmesini dilerim.”dedi.

Konuşmaların ardından kadın kollarında görev yapan eski yöneticilere ve mahalle başkanlarına katılımcılar tarafından plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Tek liste halinde gidilen genel kurulda Ümran Uğurlu Ak Parti Havza Kadın Kolları Başkanı oldu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.