AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN KUTLAMA

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDAN KUTLAMA

“Cumhuriyetimizin ilânının 90. yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

A+A-

Bu büyük milletin, en zor şartlar altında dahi nasıl destansı bir mücadele verebileceğinin en büyük örneklerinden birisi olan Kurtuluş Savaşının hemen ardından Cumhuriyetin benimsenmesi ve resmen kabul edilmesi, cumhurun esas olduğu demokrasiye esaslı bu yönetim biçiminin milletimizin karakterine en uygun yönetim şekli olduğunun en açık ifadesidir.

Büyük zorluklar ve mücadelelerle kurulmuş Cumhuriyetimize karşı bugün, geçmişte de olduğu gibi birçok şer ve nifak kaynağı tarafından saldırılar gerçekleşmektedir. Ancak bu büyük milletin fertleri arasındaki bağ ve bu bağın kuvveti bu girişimleri sonuçsuz bırakmaya yetecek seviyededir. Demokrasiye ve bireye dayalı yönetim anlayışına olan bağlılığımız, milletimize duyduğumuz sevgi ve saygının da bir göstergesi hükmündedir. Nitekim bu millet demokrasiye ve özgürlüklerine karşı yapılacak her türlü saldırının üstesinden geleceğini geçmişte defalarca göstermiştir, bundan sonra da aynı kararlılıkla gösterecektir.

Bu anlamı büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, Aziz şehitlerimize ve bugün aramızda olmayan gazilerimize Rabbimizden rahmet diliyor, bütün hemşerilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

 

Adnan GÜNAL

Ak Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.