AK PARTİ BAFRA MİTİNGİNDE BAŞKAN ŞAHİN '' DURMAK YOK YOLA DEVAM''

AK PARTİ BAFRA MİTİNGİNDE BAŞKAN ŞAHİN '' DURMAK YOK YOLA DEVAM''

Bafra'da AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

AK Parti İlçe binası önünde düzenlenen mitinge eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Zihni Şahin, İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’in ardından konuşan İl Başkanı Fuat Köktaş, "30 Mart’ta sandık başına gideceğiz. Verdiğiniz oyları hiçbir zaman heba etmedik. Aldığımız desteği oyları başta Başbakanımız olmak üzere, milletvekillerimiz, teşkilatlarımızla sizlere helal ettirme gayreti içerisinde olduk. Hep bunun mücadelesini verdik” dedi. 
30 Mart’tan sonra Bafralılara ve tüm Samsun’a layık olmak için geceyi gündüze katarak koşacaklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bugüne kadar yapılmış olan hizmetlerin çok daha üzerinde bir hizmet çabası içerisinde olacağız. Yapılan hizmetlerle Bafra’yı parmakla gösterilecek bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.
Son 3-4 ay içerisinde 30 Mart’a giden süreç içerisinde ülkeyi türbülansa sokmak için her şeyin denendiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Hiçbir yerde bir taş bir taş üstüne koymamış ve koyma derdinde de olmayanlar, şu çocuklarımızın geleceğiyle ilgili en küçük bir sorumluluk bilinci içerisinde olmayanlar, 30 Mart’tan sonraki hizmetlerle ilgili bir derdi olmayanlar, seçimle ilgili sürecin önünü kesmek ve orada bizi tökezletmek isteyenlerin çabalarına hep beraber tanıklık ediyoruz. Ama Türk halkının ve sizlerin, Bafralı hemşehrilerimin, Samsun'un her tarafındaki değerli hemşerilerimin bu oyuna gelmeyeceğini ve bu konudaki hassasiyetlerini her yerde ölçüyoruz. Başarma şansları yok. Biz sizlerin, halkımızın gücünü, sevgisini ve desteğini arkamızda hissediyoruz” şeklinde konuştu. 
AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, “30 Mart’ta sandık başına gideceğiz. Sadece Samsun’a, Bafra’ya oy vermemiş olacağız, bu seçim Türkiye’nin seçimi. Sadece Türkiye’nin de değil, Türkiye’nin gözüne bakan, Türkiye’nin eline bakan mazlum milletlerin seçimi olacak. Ona göre oy kullanalım bu seçimde” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Suat Kılıç ise konuşmasında şunları söyledi: “12 yıl sizlerle hep beraber olduk. Sıcakta da soğukta da sizlerle her zaman hep beraber olduk. Bugüne kadar birliğimizi dirliğimizi bozmadık. Bugün, yarın ve ondan sonra da Allah bozmasın. Beraberliği bozmadan, takım oyununu bozmadan hizmetin devamına irademizi koymamız lazım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.