AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı 

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ’in Kurban Bayramı Kutlama Mesajı 

Başkan Semiz mesajına, “Bizleri bu yıl ki Kurban Bayramı’na eriştiren Cenab-ı Allah’a binlerce kere şükrederek, Kurban Bayramı'nın tüm coşkusunu ve sevincini siz kıymetli hemşerilerimle paylaşıyorum.

A+A-

Başkan Semiz mesajına, “Bizleri bu yıl ki Kurban Bayramı’na eriştiren Cenab-ı Allah’a binlerce kere şükrederek, Kurban Bayramı'nın tüm coşkusunu ve sevincini siz kıymetli hemşerilerimle paylaşıyorum. Bu özel günde sevdiklerinizle bir arada olmanızı ve bayram boyunca güzellikler biriktirmenizi diliyorum.” sözleriyle başladı. 

Bayram günlerinin, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın en çok hissedildiği günler olduğunu belirten Başkan SEMİZ, "Birlik ve beraberlik anlayışı üzerine inşa edilmiş bir bayram olan Kurban Bayramı vesilesiyle yeryüzünde sevgi, barış ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesi dileğiyle, Allah bayramın maneviyatını yaşamayı hepimize nasip eylesin. Allah katında kurbanlarımızın makbul olmasını dilerken bayramın getirdiği kardeşlik, dayanışma ve kaynaşma ruhu ile tüm dünyanın barış, huzur ve esenlik içinde yaşamasını Cenabı Hak'tan niyaz ediyor, bu mübarek günlerin, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum." Dedi. 

İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ; “ Sözlerime son verirken 6 şubatta yaşanan asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Başta şehit ve gazi ailelerimiz, depremzede vatandaşlarımız olmak üzere tüm kardeşlerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bayramın İslam Alemiyle birlikte tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum.” Diye mesajına son verirken; 

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programının 29 Haziran 2023 Perşembe Günü (Bayramın 2.günü) Saat 13.00’da Milletvekilleri ve Belediye Başkanının katılımıyla parti binasında yapılacağını belirterek tüm vatandaşlarımızı davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.