AK Gençlik'ten 'Sen üşürken ben uyuyamam' yardım kampanyası

AK Gençlik'ten 'Sen üşürken ben uyuyamam' yardım kampanyası

AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından "Sen üşürken ben uyuyamam" sloganı adı altında Şanlıurfa ilindeki ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlatıldı.

A+A-

AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı'nın organizasyonunda gerçekleştirilen ve Samsun'a Şanlıurfa'nın kardeş şehir olarak seçildiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından bu ildeki ihtiyaç sahipleri ve çadır kentler de kalan göçmenler için soğuktan korunma amaçlı yardım kampanyası başlatıldı. 

AK Parti il Sosyal İşler Başkanlığı tarafından da destek verilen kampanyaya İl Başkanlığı'nda 17 ilçe Sosyal İşler Başkanları'nın katıldığı bir toplantı düzenlendi. İl Sosyal İşler Başkanı Elif Coşkun Bilgin başkanlığında düzenlenen toplantıda "Sen üşürken ben uyuyamam" sloganı adı altında düzenlenen yardım kampanyası için neler yapılabilir, nasıl destek sağlanır bu anlamda görüş alışverişinde bulunuldu. 

Düzenledikleri kampanya hakkında bilgi veren İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, "AK Parti İl Gençlik Kolları olarak Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın organize ettiği programlarla birlikte sosyal sorumluluk projesi kapsamında yardım kampanyaları düzenliyoruz. Bu anlamda 81 il içinde Şanlıurfa ili bizim kardeş şehrimiz oldu. "Sen üşürken ben uyuyamam" sloganı adı altında başlattığımız kampanya ile buradaki ihtiyaç sahipleri ve çadır kentler de yaşayan göçmenler için soğuktan korunma amaçlı yardımlar toplayıp göndereceğiz. Gerekli malzemeler; Mont, kazak, ceket, pantolon, ayakkabı, bot, çorap, atkı, bere, battaniye ve benzeri giyim eşyaları olarak belirledik. Destek vermek isteyen Samsunlu hemşehrilerimiz, AK Parti Samsun İl Başkanlığımıza yada ilçelerimizde bulunan ilçe başkanlıklarına yardımlarını bırakabilirler. Şimdiden her zaman desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.