AİLE EĞİTİM KİTABI ÇIKTI

AİLE EĞİTİM KİTABI ÇIKTI

19 Mayıs Halk Eğitim Merkez Müdürü Hasan Yiğit ve Aile Eğitim Usta Öğretici Nedime Işıldak tarafından 5 yıllık bir çalışma sonrası hazırlanan "Aile Eğitimi" isimli eser piyasaya çıktı.

A+A-

Önsözünde ülkemizin birlik ve dirliğine aile kurumunun huzur ve selametine katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Yiğit eserle alakalı olarak; Beklentilerinin kitabın her eve girmesi okuyucunun duası olduğunu belirttiler.

Yiğit, "Kitabın İçeriğinde insanın kâinat içinde önemi, dil uzunluğu, eşya mı mutluluk mu, aile danışmanı, pozitif bakış, servet hırsı, şefkat, sabır, sevgi ve saygı, anne baba olma sorumluluğu, evlilikte paylaşımlar, evlilik anayasası, kültür farklılıkları, çocuklarda görülen uyum ve davranış bozuklukları, eğitimde çevre, anne ve baba, anne çocuk ve baba çocuk ilişkileri, arkadaşlar arası ilişkiler ve başarılı olmanın teknikleri gibi bir çok alanın yer aldığı eser 200 sayfadan oluşuyor” şeklinde konuştu. Kitaba ulaşmak için19 Mayıs Halk Eğitim Merkez Müdürlüğüne ve 19 Mayıs Gazetesine müracaat edebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.