AHMET YENİ PİLAV DAĞITTI

AHMET YENİ PİLAV DAĞITTI

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, AK Parti'nin 10 yıldır ülkeye hizmet ettiğini ifade ederek, "On yıldır iktidardayız, bir on yıl daha iktidarda olacağız" iddiasında bulundu.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından Ramazan boyunca başlatılan mahalle iftar yemeklerinin son akşamında mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Belediye Başkanı Zihni Şahin’le birlikte yemek kazanlarının başına geçerek pilav dağıttı.
İftardan sonra bir konuşma yapan Milletvekili Yeni, “Ramazan sosyal dayanışmanın yardımlaşmanın güzelliklerin hoşgörünün zirveye ulaştığı bir ay. Ülkemizde dolu dolu yaşadık ancak komşu ülkelerimizde sıkıntılar var. Dua ediyoruz bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulurlar. Biz halkımızın efendisi değil, hizmetkarıyız. Hizmet ettikçe halkımızın teveccühünü kazanıyoruz. Allah'a şükürler olsun ki 10 yıldır başarılı bir şekilde iktidardayız. Bu kürsülerden ne söz verdiysek yerine getirdik. Eski siyasetçiler bir sürü laf eder ama altında kalırlardı. Biz sözlerimizi yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi. 
Vekil Yeni, yemeğe katılanların bayramını kutladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.