Ahmet Alp’in Kadir Gecesinde Ettiği Dua Bayramda Kabul Oldu

Bayramda en anlamlı hediye Ahmet Alp Köse’ye verildi.

A+A-

Kadir gecesinde kameralarımız aracılığıyla duasını dile getiren ve bisiklet isteyen Kahramanmaraşlı depremzede Ahmet Alp’in bu isteği Bafra Müftüsü Necmettin Kayar aracılığıyla karşılık buldu. Bayramın birinci gününde Bafra Müftüsü depremzede aileye giderek Ahmet Alp’in isteğini yerine getirdi ve istediği bisikleti evinde teslim etti.

Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen depremlerin ardından devletimiz ve milletimiz hep birlikte yaraları sarmaya devam ediyor. Bir örneğini de Bafra’da yaşadık.

Kadir Gecesi gününde bafra55net haber ekibi olarak yaptığımız sokak röportajında “Allaha dua etseniz Kadir gecesinde ondan ne isterdiniz?” Diye sorduk. Parkta rast geldiğimiz Ahmet Alp bize bisiklet istediğinden bahsetmiş bizde bu isteğini kameralarımız aracılığıyla duyurmuştuk. Depremzede Ahmet Alp’in bu isteğini yayınımızda izleyen Bafra Müftüsü Necmettin Kayar kayıtsız kalmadı ve Bayramın birinci günü ailenin evine gelerek sürpriz yaptı. 

6 Şubat’ta meydana gelen deprem afetinin ilk gününden itibaren her türlü maddi manevi destek ve çalışmada yer alarak öncü olan din gönüllüleri, deprem bölgelerinden ilçemize gelen depremzede misafirlerimize maddi manevi destek ve rehberlik hizmeti vermeye devam ediyor. 
İhtiyaç sahibi depremzede ailelerimize ayni ve nakdi yardımlarda bir hayır köprüsü olan Türkiye Diyanet Vakfı Bafra Şubesi iki bayramı bir arada yaşadığımız sevinç ve huzur gününde Kahramanmaraş'dan deprem sebebiyle ilçemize gelerek ikamet eden depremzede aile ziyaret edildi.
Ramazan bayramının 1. günü depremzede ailemizin ikamet ettiği evi ziyaret eden İlçe Müftüsü Necmettin KAYAR ailenin küçük çocuğuna Türkiye Diyanet Vakfı tarafından alınan bisikleti teslim etti. Bafra Müftüsü Necmettin Kayar böylesi güzel bir günde sevindirilmeye en çok ihtiyacı olan bir evladımızın sevincine ortak olmaktan büyük bir huzur duyduğunu, her daim maddi manevi desteklerimizle bütün depremzede kardeşlerimizin hizmetinde olacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.