Ağzına sağlık !

Ağzına sağlık !

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Ziraat Odası iftar yemeğinde konuşan Yılmaz, “Şimdi Büyükşehir Belediye olarak Zihni beye söz verdik. Kültür ve Kongre merkezinin projesini sipariş verdik” dedi.

A+A-

Bafra Ziraat Odası Başkanlığı iftar programında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Değerli arkadaşlarım birçok yerde söylüyorum. Belki bu söylediğim tam anlaşılmıyor da olabilir. Anlaşılması için birkaç kez daha tekrarlamam gerekiyorsa tekrarlayacağım. Arkadaşlar bir insanın hayatta sahip olabileceği sermaye ilişki sermayesidir. Aklınıza hemen para gelebilir, bilgi gelebilir. Bilgin yoksa para işe yaramaz derler veya bilgin var paran yoksa bir sonuca varamazsın derler. Bunları bir kenara koyalım. Daha önemli bir şey var ilişki sermayesi, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Hiç olmayacak bir şeyi insanlar tatlı dille yapabilir, yaptırabilir. Buna sadece insanlar arasında değil uluslar arası ilişkilerde de buna tanıklık etmiyor muyuz?  Bafra bu ilişki sermayesini daha önce ne kadar kullanabildi bilmiyorum. Bafralı büyüklerimize geçmişte yaptıkları bütün iyi işler için bu akşam minnettarlıklarımızı dile getirelim ama bugün baka bir gün, taş yerinde ağardır bugün bugünü konuşmak gerekir.  Bugün Bafra’da benim gördüğüm bu ilişki sermayesi çok güzel bir noktada arkadaşlar lütfen kıymetini bilin. Bu ilişki sermayesinin itici gücü başta çok kısa oldu. Bundan önceki kaymakamımızın da ilişki sermayesi çok güzeldi çok sempatik bir adamdı. Çok girişken birisiydi kolumuza girip tatlı diliyle yaptıramayacağı bir şey olmuyordu. Bu konuda en iyilerden biriside Bafra Belediye Başkanı Zihni Beydir, tatlı dili, girişkenliği, beyefendiliği Bafra’mızda güzel bir çığır açtı. Zihni bey bana bakınca şunu düşünüyor diye anlıyorsun.

Arkadaşlar hepimiz yetenekliyiz, ayrı ayrı yeteneklerimiz var. Bu Bafra ovasında taşı diksen biter. 750 bin dekarlık alanda ekim yapılacak dedi Osman Bey az önce. Burası Türkiye’nin ikinci ovasıdır. Doğru diyor. Samsun`da son on beş yıl içerisinde önemli gelişmeler oldu. Sağlıkta, eğitimde, ticarette her şeyde önemli gelişmeler oldu. Bakın hepimiz buradayız gelin Bafra`ya en azından bir dört yıldızlı otel yaptıralım. Şimdi Bafra Otogarı eski Çetinkaya Belediye binasına yapılacak. Burada ki otogar yeri de kent merkezine yakışır bir yeşil alan olacak. Bana kimse Bafra`nın içine şu kütleyi koyacağız şu binayı buraya yapacağız diye gelmesin. Bafra`nın içi daha bir şey almıyor. Bafra patlayacak artık. Bırakın şu Bafra`nın yakasını. Bafra`nın içine daha bir şey sokuşturmaya gerek yok. Bafra`nın sedde projesi var. Ne yapılacaksa o tarafa yapılacak. Şimdi Büyükşehir Belediye olarak Zihni beye söz verdik. Kültür ve Kongre merkezinin projesini sipariş verdik. O da Bafra`ya hayırlı olsun. Kesinlikle Bafra`nın içerisinde ne var ise hepsini dışarı alacağız ve o yerleri yeşil alan yapacağız. Bafra`da ki hizmet sektörü lokanta sektörü gelişecek. Gelenler Bafra`dan Samsun`a konaklamaya gitmeyecek. Bafra`da kalacak. Çok iyi bir yörüngede geleceğe doğru gidiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.