Adil Caner Kalkan'dan Sevindirici Haber

Adil Caner Kalkan'dan Sevindirici Haber

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin 5 hafta karşılaşmasında rakibi ile girdiği ikili mücadeleden sonra ciddi sakatlık geçiren 1930 Bafraspor'un futbolcularından Adil Caner Kalkan'dan sevindirici haber geldi.

A+A-

Süper Amatör liginin 5 haftasın da oynanan  SamsunSporland lig müsabakasın da  rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrası çarpraz bağlarında kopma şüpesiyle oyuna devam edemeyen 1930 Bafraspor'un başarılı stoperi Adil Caner Kalkan'dan çekilen emar sonucu sevindirici haber geldi.

1930 Bafraspor Genel  Kaptanı Mehmet Kurt, Adil kardeşimiz bizleri gerçekten korkuttu. Çünkü sezon başı öncesi Sinopspor'dan transfer ettiğimiz stoper Emre Yazgın'ı antremanda şansız bir sakatlık geçirerek sezonu kapatmıştı.Rakibiyle girdiği ikili mücadele de acılar içinde kalan ve sağ  dizinin şişmesi sonucu yan çarpraz bağlarında kopmasından korkmuştuk. Çok  şükür ki hastanede çekilen emar sonucu hiç bir kötû bulguya rastlanmadı. Hafta içi oynayacağız KaraSamsunspor karşılaşmasında büyük ihtimal Adil kardeşimiz dinlendirilecek,inşallah Pazar günü kendi sahamız da oynayacağımız zorlu Atakum Belediyespor mücadelesinde teknik direktörümüzün son kararıyla ilk on bir de saha da yerini alacak dedi.

adil-caner-kalkandan-sevindirici-haber-1.jpg adil-caner-kalkandan-sevindirici-haber-2.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.