AÇILIŞA BÜTÜN BAFRA HALKIMIZI BEKLİYORUZ

AÇILIŞA BÜTÜN BAFRA HALKIMIZI BEKLİYORUZ

SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya AŞÇI Öğlen Yemeğinde Muhtarlar İle Bir Araya Geldi.

A+A-

Açılış konuşması yapan SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Aşçı, ‘’ Sizle burada konuşmak istediğim konu, Cumartesi günü açılışı yapılacak olan Üniversitemizle ilgilidir. Öncelikle hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Saygı değer misafirlerim, sizlerin çoğunu şahsen tanıyorum. Bende bildiğiniz üzere Bafralıyım ve Bafra’nın Karaburç köyündenim. 30 sene önce buradan gurbete gittik ve gurbetteki çalışmalarımız neticesinde çoğu zamanlarda memleketimize hiçbir bayram kaçırmadan geldik. 19 Mayıs üniversitesine müracaatta bulunduk ve ne yapabiliriz diye sorduk ve dediler ki ‘’Turizm Fakültesine’’ ihtiyaç var bu olursa güzel olur dediler. Aslında bizim gönlümüzden, Bafra’mıza, memleketimize uygun bir Ziraat Fakültesi geçmiyor değildi. Ziraat Fakültesi olsaydı daha iç içe daha güzel bir şekilde çalışırdık diye düşünüyorum.  Fakat olsun buda uluslararası bir Meslektir ve uluslararası bir okul olacağını düşünerek bizde bunu kabul ettik. ASTAŞ ve AŞÇI ailesi olarak Cumartesi günü (27 Eylül) saat 14.00’da sayın bakanımızın da katılımıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz. Sizi ve bütün Bafra’mızı orada bizlerle birlikte olmasını diliyorum’’ Dedi.

Ardından konuşma yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ‘’ Çok kıymetli muhtar kardeşlerim, bende hepinizi hürmetle selamlıyorum hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Arkadaşlar Bafra’mız için bu açılış çok önemli. Çünkü böyle bir açılış yapılması ve bir fakültenin yapılmasının güzel bir şekilde ihya edilmesi bundan sonraki iş adamlarımıza da moral verecektir diye düşünüyorum.  Kaya bey bizden hiçbir talepte bulunmadı sadece açılışı şereflendirmemizi istiyorlar.  Bizim de üzerimize düşen bu görevi Bafra olarak en iyi şekilde yerine getirmemiz gerekiyor. Umarım hepimiz Cumartesi günü açılışta bir arada oluruz.’’ Şeklinde konuştu.

dscf8437-001.jpgdscf8442.jpgdscf8443.jpgdscf8444.jpgdscf8446.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.