AÇEV EĞİTİMİNE KATILAN KURSİYERLERE BELGELERİ VERİLDİ

AÇEV EĞİTİMİNE KATILAN KURSİYERLERE BELGELERİ VERİLDİ

Samsun’un Bafra ilçesinde “Dere Tepe Eğitim Kadın Destek Programı” kapsamında kursa katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi.

A+A-

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) arasında imzalanan protokol gereği İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü eğitici teknik personel ve veteriner hekim tarafından köy ve beldelerde AÇEV eğitimleri verildi.
Eğitimin sona ermesi dolayısıyla Bafra’ya bağlı Fener köyünde belge töreni düzenlendi. Törene Kaymakam Ali Katırcı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Bafra Müftüsü Bürhan Keleş, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, İlçe Özel İdare Müdürü Yakup Tulum, AÇEV İl Koordinatörü Meral Kargı, köy muhtarı Kemal Nair, köylüler ve kursiyerler katıldı.
12 hafta süreyle haftada bir gün 2’şer saat devam eden eğitimlerde kursa katılan genç kız ve kadınlara sağlıklı yaşam, çocuk gelişimi ve çevre gibi çeşitli konularda eğitimler verildi. Fener köyünden kursa katılan yaşları 15 ila 65 arasında 16 kadın kursiyere protokol tarafından katılım belgeleri verildi.
Bafra’da, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) arasında imzalanan protokol gereği açılan kurslara Şeyhören köyünden 15, Üçpınar köyünden 10 ve Kolay beldesinden 25 olmak üzere toplam 66 kadın katıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.