Abdurrahman Çamaş MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığına Başvurusunu Yaptı

Abdurrahman Çamaş MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığına Başvurusunu Yaptı

Bafra İlçe MHP ilçe Başkanlığı görevinden istifa edip Milliyetçi Hareket Partisinden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili Seçimlerinde Samsun MHP Millet Vekili Aday Adayı olan Abdurrahman Çamaş bu gün Aday Adaylığı için Samsun MHP il Başkanlığına

A+A-

Bafra İlçe MHP ilçe Başkanlığı görevinden istifa edip Milliyetçi Hareket Partisinden 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekili Seçimlerinde Samsun MHP Millet Vekili Aday Adayı olan Abdurrahman Çamaş bu gün Aday Adaylığı için Samsun MHP il Başkanlığına başvurusunu yaptı.

 

Abdurrahman Çamaş’ın başvurusunda Samsun MHP İl Başkanı Taner Tekin Yönetim Kurulu, Bafra İlçe Başkanı Barbaros Tuna Yönetim Kurulu ve çok sayı da Partili katıldı.

Samsun MHP İl Başkanlığı Binasın da Baş Vurusu gerçekleştiren Samsun MHP Millet Vekili Aday Adayı Abdurrahman Çamaş konuşmasında; Dünya ileriye giderken, teknik imkânlar ve sürekli yenilenen teknoloji baş döndürücü şekil de insan aklına hizmetine sürekli sunarken, Bölgemizin bu imkân ile yeniliklerden yeterince faydalanmaması açıkça zorumuza ve ağrımıza gidiyor. Bu şehirdeki siyasi algıyı, ben yaparım kısırlığında, biz yapacağız erdemine taşıma günü gelmiştir ve geçiyor. Biz diyebilecek hoşgörüyü ne inancı kendimde gördüğüm için bu şehir hepimizin ve biz hep birlikte bu şehir için bütün olursak, bu şehir eski ruhuna yeniden kazandıracağımıza inancım tamdır. Samsun’un zümreler arası rekabete kaybettiği zamanı, Samsun İli ve İlçelerinin Kültürü ile daha dinamik ve daha fazla hızlı bir şekil de Kültür hayatımıza inşa edeceğimize inanıyorum. Kültürümüzün zenginliği, şehrimizin fakirliği olmayacak ve olmamalıdır. Öncelikle Bölgemizin kavgadan gürültüden uzak, el ele vererek hak ettiği estetiğe kavuşacağına inandığım için aday adayı oldum.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlke ve Ülküleri alınıp satılamaz.”

 Milliyetçi Hareket Partisi’nin İlke ve Ülküleri alınıp satılamaz. Aksini iddia edenler ise hüsrana uğrayacaklardır.

Çamaş, “Kutlu Bir Diriliş ve Yükseliş Hamlesi Önümüzdedir.” Türkiye’nin geleceği bizzat Türk Milleti tarafından tayin ve tescil edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi tam bir uyum ve inanmışlık siyasi vaat ve sözlerine sadakat gösterecek, Türkiye’nin bekası tüm dava arkadaşlarımızla birlikte katkı verip uğrunda mücadelesini kararlıkla ifade ve devam ettirecektir.

Aklının arkasında sahte ve gizli düşünceler barındırmadan, duygu ve düşüncelerimi en yalın haliyle aktardım, ilerleyen günlerde uygulanabilir ve kabul görecek planlarımızın açıklanacağı basın toplantılarında da bir arada olacağız, ilginize teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim. 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemiz, milletimiz, siyasi partilerimiz, demokrasimiz ve Türk-İslam alemi için hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Artık söz ve karar mensubu olmaktan her daim iftihar ettiğimiz aziz Türk milletinindir.

Abdurrahman ÇAMAŞ KİMDİR..

09.07.1962 Kabataş Ordu Doğumlu Olup İlk Orta ve Lise Eğitimini Samsun Bafra İlçesinde tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu İşletme Muhasebe Bölümü Mezunu. 1990-1992 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Sekreterliği; 1992-1995 yılları Arasında Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkan Yardımcılığı, 1999-2014 Yılları Arasında 15 yıl (3 Dönem) Bafra belediyesi Meclis Üyeliği ve Belediye Meclis Üyeliği Grup Başkan Vekilliği, 2003-2009 ve 2016-2018 yılları arasında toplam 8 yıl İlçe Başkanlığı Görevinde Bulundu. 2000 Yılından İtibaren Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirlik yapmaktadır. Evli 2’si Kız 1 Erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.