Abdullah Karapıçak’tan 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Günü Mesajı

Abdullah Karapıçak’tan 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Günü Mesajı

“Onlar, Türk-İslam Ülküsünün korku nedir bilmeyen yılmaz bekçileriydi”

A+A-
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak 27 Mayıs Ülkücü Şehitler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.
 
 
Karapıçak yayınladığı mesajında “Her 27 Mayıs’ta olduğu gibi bu 27 Mayıs’ta da Dava Arkadaşlarım, Ülkücü Şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz. Ülkücü dava arkadaşlarım tarihin akışına vatan millet sevgisiyle dolu kocaman yürekleri ve cesaretleriyle yön vermişlerdir. Onlar, Türk-İslam Ülküsünün korku nedir bilmeyen yılmaz bekçileriydi.
 
Şanlı Türk tarihi boyunca bir hilal uğruna nice güneşler batmıştır. Kutlu davamızın müdafaa ve mücadelesinde alçak suikastlara, namert pusulara, hunhar saldırılara uğrayan dava arkadaşlarımızın her biri onurlu, ahlaklı, inançlı ve davalarının bayraktarlığını yapan Türk gençleriydi.
 
Onlara karşı vefa borcumuzu ödemek, onları sadece yılda bir kez hatırlamakla değil, uğruna canını verdikleri Türk-İslam davası sonuna kadar savunmak ve yüceltmekle olacaktır.
 
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 50. Kuruluş Yılını, Milli mücadelenin 100. Yılını kutladığımız bu yıl Ülkücü Şehit Dava Arkadaşlarımızı andığımız gibi dünya döndüğü, Yüce Türk Milleti var olduğu sürece nice 50 yıllarda, 100 yıllarda tüm şehitlerimizi anmayı, onların bu kutlu dava için şehit olduklarını hatırlamayı Rabbim bizlere, Milliyetçi Ülkücü camiaya nasip eylesin.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, Şehadetinin 39. yıldönümünde Gümrük ve Tekel Eski Bakanımız Gün Sazak Bey’i, aziz şehitlerimizi ve Samsun’da şehit olan; Erol Çuğu, Cengiz Kurt, Hüseyin Güven, Hasan Güven, Mehmet Bayır, Mustafa Tuna, M. Sadullah Kubilay, Ferudun Baş, Dursun Aslan, Erol Selçuk, Osman Tan, Davut Turan, Arslan Karakaya, Kadir Odabaş, Fahri Öztürk, Şaban Eyili, Cafer Çitil, Erdem Yedibela, Mustafa Dursun, Hamza Dursun, Bayram Topsakal, Mustafa Karaca, Dilaver Altun, Fevzi Bayram, Hüseyin Gün, Adem Taşan, Mustafa Fevzi Şahin, Resul Şahin, İsa Yılmaz, Tufan Turha, İsmail Yüksel, Ekrem Çamaş, Mustafa Elitok, Nurettin Aslan, Refik Arslan, Sami Çoturoğlu, Hüseyin Kurumahmutoğlu, Mustafa Başoğlu, Bilal Arlı, Bekir Çon, Gültekin Ertan, Bayram Çon, Adnan Yılmaz, Kemal Özlü, İsmail Aslan, Necati Şen, Hüseyin Öztürk, Nami Yıldırım ve tüm Ülkücü Şehit dava arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle, hürmetle anıyoruz.” Dedi.
 
Mesajını “ Yattığı yerleri nur dolsun, ruhları şad olsun, Allah hepsinden ayrı ayrı razı olsun. Yaşasın Türk Devleti, Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket.”  Sözleriyle tamamlayan Abdullah Karapıçak Ülkücü Şehitlere olan minnetini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.