75. YIL HUZUR EVİ YAŞLILARI BAFRA KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİLER

75. YIL HUZUR EVİ YAŞLILARI BAFRA KAYMAKAMLIĞINI ZİYARET ETTİLER

18-24 Mart yaşlılar haftası dolayısıyla Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz, dernek başkanı Osman Kaya ve huzur evi sakinleri Kaymakam Halis Arslan’ı makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Konuşmalarda bulunan Müdür Nusrat Yılmaz  “yaşlılar haftası münasebetiyle yaptıpımız etkinliklerde ilk olarak Kaymakamımız Halis Arslan’ı yaşlılarımızla birlikte ziyarette bulunduk. Bu hafta içerisinde birçok etkinliklerimiz olacak. Kaymakamımız Halis Arslan’ın  öncülüğünde yapılan projeyle yaşlılarımıza verilen kurs neticesinde hazırlamış oldukları el sanat ürünlerini sergilemek ve satışlarını yapmak adına bir sergi düzenledik. Bu serginin bu aşamalarına kadar gelmesinde ve diğer etkinliklerimiz de yanımızda olan ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadığından dolayı huzurevindeki yaşlılarımız adına Kaymakamımız Halis Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Kaymakam Halis Arslan yapmış olduğu konuşmasında; 18-24 Mart yaşlılar haftalarını kutluyorum. Tabii ki bu sadece bu haftaya endeksli olmamalıdır. Yaşlılarımız yılın belirli dönemlerinde değil her gün beraber olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.  Yaşlılar haftası münasebetiyle Bafra Kaymakamlığı olarak huzurevindeki yaşlılarımız için bir Sinop gezisi düzenledik. Bu gezide yaşlılarımız Sinop’u hem gezecekler hem de oranın tarihi ve doğal güzelliklerini yaşayacaklar dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.