5 Kasım 2020 Perşembe Bafra'da vefat edenler

5 Kasım 2020 Perşembe Bafra'da vefat edenler

5 Kasım 2020 Perşembe Bafra'da vefat edenler

A+A-

Uluağaç köyünden Bahri Yılmaz'ın eşi, REMZİYE YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te Uluağaç Köyü Destanlar Mahallesindeki Aile Kabristanlığı'na defnedilecektir.

-----------------------------------------------------------------------

Belediye emeklisi Yunus, Ali ve İskender Akbulut'un kardeşleri; Yusuf ve İzzet Akbulut'un babaları, NURİ AKBULUT vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Koşuköy'de defnedilecektir.

----------------------------------------------------------------------

Merhum Mustafa Gürsoy'un eşi; İsmail, İbrahim, Hasan, Hüseyin Gürsoy ve Şeminur Nayır'ın anneleri, SELVET GÜRSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16.00'da Asri Mezarlığa defnedilecektir.

---------------------------------------------------------------------

Sürmeli köyünden merhum Mustafa Yeşilyurt'un oğlu, AHMET YEŞİLYURT vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Sürmeli köyünde defnedilecektir.

--------------------------------------------------------------------

İlçe Tarım Müdürlüğü'nden emekli Ziraat Mühendisi Cemil Çelik'in eşi; Muhammethan Çelik'in annesi; merhum Muzaffer Bektaş'ın kızı; Sebahat, Şerife, Tuncay, Murat ve Emre Bektaş'ın kız kardeşleri, NEBAHAT ÇELİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'da Asri Mezarlığa defnedilecektir.

-------------------------------------------------------------------

Türbe mahallesinden Seyfettin ve Selahattin Kocabaş'ın abileri; Osman ve Halit Kocabaş'ın babaları, Pazar esnaflarından HACI İSMET KOCABAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00'de Türbe köyünde defnedilecektir.

--------------------------------------------------------------------

Çetinkaya mahallesinden Aydın Çakır'ın eşi; Şaban Çakır ve sanayi esnaflarından Faruk Çakır'ın annesi, SATU ÇAKIR vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00'te aynı mahallede defnedilecektir.

--------------------------------------------------------------------

Merhum Hüseyin Süleymanoğlu'nun eşi; merhum Mustafa ve Mehmet Süleymanoğlu'nun annesi; Yusuf Hacısüleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu'nun kayınvalidesi; Süleyman, Mustafa ve merhum İsmail Hacısüleymanoğlu'nun ablası, FATMA SÜLEYMANOĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13.00'te Asri Mezarlığa defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.