4 Gencin cinayetinde sır perdesi aralanıyor

4 Gencin cinayetinde sır perdesi aralanıyor

4 Gencin tarlada bulunan cesetleri ailelerini şok etmişti. Gençlerin asker eğlencesine gittikleri ortaya çıktı.

A+A-

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ölü bulunan 4 gençten 3'ünün başından vurularak, Muharrem Zengin'in de boynunun kırılarak öldüğü tespit edildi. 4 gencin Ahmetli'ye asker eğlencesi için gittikleri, buradan da bağ evine geçtikleri öne sürüldü.

4 GENCİN TARLADA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILMIŞTI

Manisa'nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi'nde dün jandarma tarafından aynı yerde 4 kişinin cansız bedeni bulundu. Ova yolundan traktörle geçen bir çiftçinin fark etmesi sonucu olay yerine Ahmetli Jandarma ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri intikal etti. Yapılan incelemelerde 20 yaşındaki Ümit Zangal, 23 yaşındaki Serkan Zangal, 22 yaşındaki Muharrem Zengin ve 25 yaşındaki Neşet Dalgın'ın hayatlarını kaybettiği belirlendi.

 

JANDARMA SORUŞTURMA GENİŞLİYOR

Jandarma ekipleri bölgede geniş çaplı araştırma yaparken 4 yakın arkadaşın cenazeleri Turgutlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde tek kırma diye bilinen bir adet tüfek bulunduğu iddia edilirken Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli İlçe Jandarma ekipleri soruşturma ağını genişletti.

 

BİRİ TRABZONSPORLU MEHMET ZENGİN'İN YEĞENİ

Olayda hayatını kaybeden 22 yaşındaki Muharrem Zengin'in bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen ve aslen Ahmetlili olan Mehmet Zengin'in yeğeni olduğu öğrenildi.

ASKER UĞURLMASINA GİTMİŞLER

Öte yandan yapılan inceleme kapsamında 4 gencin Ahmetli'ye asker eğlencesi için gittiği aktarıldı. Gelen bilgiler arasında kalabalık olan asker evinde kalmak istemeyen 4 arkadaşın, geceyi geçirmek için bağ evini tercih ettiği belirtildi. Öte yandan 4 gencin cenazesinin Adli Tıp Kurumu'na getirildiği de aktarıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.