29 Ekim ilkokulundan kütüphane ziyareti

29 Ekim ilkokulundan kütüphane ziyareti

Kütüphane haftası dolayısıyla 29 ekim ilkokulu öğrencilerini bilinçlendirmek için ve kütüphane çalışmalarını yakından incelemeleri için Bafra Kütüphanesini gezi tertipledi.

A+A-

Haber: Sebahattin GÜR GÜR

29Ekim ilkokulu üçüncü sınıf öğretmenleri Mevlüt  Er  ve Müslüm Yıldız gözetiminde kütüphane haftası nedeni ile şehir kütüphanesini öğrencilere tanıtmak okuma bilincini aşılamak için bu tür etkinlikleri öğrencileriyle birlikte muhakkak yaptıklarını döylediler. Ayrıca öğrenciler öğretmenleri ile yaptıkları bu tür zyaretlerin ve etkinliklerin çok hoşlarına gittiğini bazı bilgileri yerinde görerek incelediklrinde akıllarında daha kalıcı olduğunu söylediler. Kütüphane görevlileri Ahmet Gül  Fatih Uyanık (görme engelli) memurlar bu tür ziyaretlerin daha çok yapılmadı gerektiğini ve bu tür çalışmalarda her zaman öğrenci ve öğretmenlere hizmet vermekten zevk aldıklarını bu ziyaretten fazlasıyla memnun olduklarını anlattılar.

29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti-.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--001.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--002.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--003.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--004.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--005.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--006.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--007.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--008.JPG29-ekim-ilkokulundan-kutuphane-ziyareti--009.JPG

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.