29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ına Doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ına Doğru

Bafra'da 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra Belediyesi'nin düzenlediği 'Veteranlar' futbol turnuvası Bafra yeni Şehir Stadyumunda yapıldı.

A+A-

Bafra'da 29 ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Bafra Belediyesi'nin düzenlediği 'Veteranlar' futbol turnuvası Bafra yeni Şehir Stadyumunda yapıldı.
Turnuvada konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Biz Cumhuriyeti sonsuza kadar korumaya ve yaşatmaya kararlıyız. Cumhuriyet ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceğidir. Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlamaları kapsamında ilçe kaymakamlığımız ile koordineli birçok etkinlik düzenlemekteyiz. Bu etkinliklere Bafra Belediyesi olarak her türlü desteği vermekteyiz. Bu bizim asli görevimizdir. Bu bizim inanç ve düşüncemizin gereğidir. Cumhuriyetimiz milletimizin ortak değeridir. Cumhuriyetimizin coşku içinde kutlanması için Bafra olarak hep beraber seferber olduk' dedi.
Samsun Veteranlar, Trabzon veteranlar ve Bafra Veteranlar olarak 3 takımın katıldığı turnuvada, Samsun Veteranlar, Samsun Veteranlar takımına 4-1, Bafra Veteranlar- Trabzon Veteranlara 5-1 yenildi.
turnuva sonunda Bafra Kaymakamı  Ali Fuat Türkel, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin turnuvaya katılan ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere plaket takdimi yaptı.
Turnuvaya, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel,  AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Alper Güngör ve çok sayıda davetli katıldı.

veretan-1.jpgveretan-2.jpgveretan-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.