25 Mayıs için konvoy ve havai fişek gösterisi

25 Mayıs için konvoy ve havai fişek gösterisi

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 101. yıl dönümü nedeni ile Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi iş birliği, İl Kıvılcım Anıtı önünden başlayan araç konvoyu düzenledi.

A+A-

Konvoya katılan Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri ellerinde bayraklarla üstü açık otobüsten halkı selamladılar. Resmi araçların katıldığı araç konvoyu Mehmetçik Meydanı’nda sona erdi.

Program Mehmetçik Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Mehmetçik Meydanında Türk Kızılay’ı Havza Temsilciği tarafından katılanlara 100 yıl önce halkı Milli Mücadeleye teşvik etmek ve İzmir işgalini protesto amacı ile dağıtıldığı gibi kuru üzüm dağıtımı gerçekleştirildi.

Programlara Kaymakam Metin Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve  protokol üyeleri katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.