23 Nisan Hediyeleri 19 Mayıs Belediyesi’nden

23 Nisan Hediyeleri 19 Mayıs Belediyesi’nden

19 Mayıs Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılı nedeniyle ilçede ikamet eden İstiklal Marşı’nın on kıtasını ezbere okuyarak videosunu gönderen, ilkokul ve orta okul öğrencilerine sürpriz hediyeler gönderecek.

A+A-

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında, ‘’ Koronavirüs tedbirleri kapsamında maalesef 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını evlerde kutlayacağız. İlçede ikamet eden İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, 23Nisan’a kadar İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuyup, videosunu bizlere gönderirlerse sürpriz hediyelerimiz var.  Haydi kamera karşısına. ’’dedi.

Başkan Topaloğlu açıklamasında; ‘’Dünyayı ve ülkeyi etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalmak zorunda olan öğrencilerin dikkatini çekmek ve onlara sürpriz hediyeler ulaştırmak için İstiklal Marşı’nın on kıtasını ezbere okuma etkinliği düzenledik. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli öğretmenlerin oluşturacağı komite ile ödülleri öğrencilere ulaştıracağız. Başta bugünü geleceğin gençlerine armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü saygıyla anıyor, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikte kutluyor ve tüm hemşerilerime sağlıklı günler diliyorum.’’ dedi.

23 Nisan Hediyeleri 19 Mayıs Belediyesi’nden
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.