2.El Araç Alırken Ekspertiz Yaptırmadan Almayın

Bafra Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama işletme sahibi Murat Şen Bafra 55.net haber mikrofonlarına  ikinci el araç piyasası hakkında bilgiler verdi.

A+A-

Bafra Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama işletme sahibi Murat Şen Bafra 55.net haber mikrofonlarına  ikinci el araç piyasası hakkında bilgiler verdi.

Türkiye’nin yaklaşık 50 ilinde hizmet veren Auto Kale, Bafra’da da aynı güven ve kaliteyle hizmetlerine devam ediyor.

Bafra Auto Kale Oto Ekspertiz ve Raporlama işletme sahibi Murat Şen ilk olarak işletmeleri hakkında önemli notlar aktardı.
Şen,’’ Bafra Oto Ekspertiz Auto Kale oto ekspertiz çatısı altında kurulmuştur. Son teknoloji cihazları ve deneyimli personelleri ile Bafra’da hizmet vermektedir.
Auto Kale Bafra Oto Ekspertiz Servisi 2018 yılında kurulmuştur. Son teknoloji oto ekspertiz cihazları ile donatılan Auto Kale Bafra oto ekspertiz deneyimli perfonelleri ile Bafra’da hizmet vermektedir.
Ulaşımı kolay bir lokasyonda hizmet veren Auto Kale Bafra oto ekspertiz bölgede ilk ve tek airbag ekspertizi ve araç beyninden km kontrolü yapan oto ekspertiz servisidir.
2. el araç almak riskli bir işlemdir. Farkedilmeyen bir arıza ya da bir değişen parça aracınızın değerini ciddi derecede düşürebildiği gibi hayatınızı da tehlikeye sokabilir. Bu sebeple araç almadan önce aracınızı mutlaka Auto Kale Bafra oto ekspertiz servisine götürmelisiniz.
Bafra Oto Ekspertiz olarak almayı düşündüğünüz araçtaki bilmediğiniz bir arıza size yüklü maliyetler çıkarabilir hatta almak istediğiniz araç daha önce ağır bir kaza geçirmiş olabilir. bunları göremeyeceğiniz için  2. el araç alırken profesyonel bir oto ekspertiz hizmeti almanız gerekmektedir.
Auto Kale Bafra Oto Ekspertiz almak istediğiniz 2. el araçta tüm gizlenmiş ve açık kusurları tespit edip raporlar. 
Mevcut ekonomide de araç fiyatları müşterilerin belini büküyor. İyi veya kötü bir araç sahibi olmak isteyen herkes de ikinci el araçlara talep gösteriyor. Vatandaşlar araçlarını alırken mutlaka TSE Belgeli ve noter onaylı ekspertiz merkezlerine detaylı ekspertizlerini yaptırarak alsınlar, daha sonra yüksek maliyet ile aldıkları araçlardan mağdur olmasınlar.”diyerek sözlerini tamamladı.

2-el-arac-alirken-ekspertiz-yaptirmadan-almayin.png2-el-arac-alirken-ekspertiz-yaptirmadan-almayin-001.png2-el-arac-alirken-ekspertiz-yaptirmadan-almayin-002.png2-el-arac-alirken-ekspertiz-yaptirmadan-almayin-003.png2-el-arac-alirken-ekspertiz-yaptirmadan-almayin-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.