1930 Bafraspor'da Tek Hedef BAL Ligi

1930 Bafraspor'da Tek Hedef BAL Ligi

1930 Bafraspor'da Gözler Final Maçı olan Çarşambaspor Maçında

A+A-

1930 Bafraspor 18-19 tarihleri arasında oynanacak Bal Ligine yükselme Playy Off maçı olan Çarşambaspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Ertem yönetimin de Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında sürdürüyor.

1930 Bafraspor 18-19 Mayıs tarihleri arasında Bal Ligine yükselme Playy Off maçı olan Çarşambaspor maçının hazırlıklarını Sportif Direktör Birol Berkem yalnız bırakmadı, takımın Kondinasyoneri Atletik Analiz uzmanı Emre Çakar ise Kondinasyoner  bakımından takıma yüklemeler yaptırdı.

1930 Bafraspor'da 18-19 Mayıs günü oynanacak olan Bal Ligine yükselme Playy Off maçı Çarşambaspor maçı hazırlıkları Teknik Direktörü Ahmet Ertem nezaretinde başlayan antreman ilk olarak düz koşu, ısınma hareketleri, istasyon kondisyon çalışması ardından beşe iki top kapma ve dar alanda çift kale maçı ile son buldu.

1930 Bafraspor'un Kaleci Antrenörü Çetin Ünal ise kalecilerle birlikte ayrı program doğrultusunda bireysel çalışmalar yaptı.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, Final maçımıza 10 gün var. Hedefimize ulaşma adına Bal Ligine yükselme Playy Off maçı olan bizler ve spor şehri olan Bafra için çok önemli bir maça çıkacağız. Artık tüm şehrin Final maçımız takım için kenetlenme zamanı. 

Futbolcuların bunun bilincinde farkında. Ona göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

18-19 Mayıs tarihleri arasında oynanacak olan Çarşambaspor maçına Teknik Heyet, Yönetim ve Futbolcular olarak konsantre ve motive olduk.

Ertem, sakat ve cezalı futbolcumuz yok, takımın morali de iyi durumda. Yönetimin de elinden gelini yapıyorlar.

Artık 1930 Bafraspor'un yeri bura değil, tarihe başarılara ıslak imza atmış, tarihi başarılar dolu olan bu Kulübü hak ettiği yere ulaştırmak adına bir Final maçımız var.


Final maçında kayıp yaşamak istemiyoruz, Çarşambaspor maçı zor olacak, zoru seven bir takımız futbolcularıma güveniyorum. İnanıyorum ki saha da konuşacaklar görevlerini yerine mücadele savaşarak verecekler dedi.

Ertem, cefakar taraftarımıza bu Final maçında çok iş düşüyor, son düdüğü kadar tam desteğini esirgemesinler.

Onları ve spor severleri bu zorlu önemli Final maçımıza bekliyoruz.

Unutmasınlar ki 18-19 Mayısa kimseye söz vermesinler, yanımızda olsunlar.

Bu spor şehri güzellikleri hak ediyor, son 90 dakika olması 120 dakika olmadı Penaltılar sonuna kadar sahada her şeyimizi koyacağız dedi.1930-bafrasporda-tek-hedef-bal-ligi-4.jpg1930-bafrasporda-tek-hedef-bal-ligi-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.