1930 BAFRASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

1930 BAFRASPOR’DA HEDEF 3 PUAN

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor, deplasmanda yapacağı Kırıkhanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Kendi evinde Arsinspor’u yenerek moral kazanan 1930 Bafraspor, ligin alt sıralarından kurtulmak için tempo arttırdı. Çalışmalarını alt yapı hocası Zekeriya Köklükaya nezaretinde sürdüren kırmızı siyahlı ekip bu hafta deplasmanda oynayacakları Kırıkhanspor maçından 3 puan almayı hedefliyor. 2 hafta önce apandisit ameliyatı olan kaleci Savaş’ın dışında sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan 1930 Bafraspor’da antrenör Zekeriya Köklükaya, deplasmanda oynayacakları Kırıkhanspor maçının kendileri için dönüm noktası olacağını söyledi. Köklükaya, “Alt sıralardan kurtulmak istiyorsak deplasmandan da puan ve puanlar almamız gerekiyor” dedi. 
Sporcularla yakından ilgilenen genel kaptan Mehmet Topcu da Kırıkhanspor maçı ile çıkışa geçeceklerine inandıklarını söyledi.
İki hafta önce apandisit ameliyatı olarak takımdan ayrı kalan takım kaptanı kaleci Savaş'ın masör Nurettin Aslan nezaretinde düz koşulara başlaması takımda sevinç oluşturdu. Oynamak için gün sayan kaptan Savaş’ın Ayvalıkgücü maçına hazır olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.