1930 Bafraspor'da Dış Transfer Devam ediyor

1930 Bafraspor'da Dış Transfer Devam ediyor

Samsun Bölgesi Süper Amatör ekiplerinden 1930 Bafarspor 6 dış transferini geçen sezon Termespor'da sağ bek mevkisinde oynayan 27 yaşındaki Esat Rafet Çavuşoğlu'nu kadrosuna katarak gerçekleştirdi.

A+A-
Esat Rafet Çavuşoğlu Termespor da futbol hayatına başlayan ve daha sonra aynı takım da Bal ligin de 35 karşılaşmada oynayan tecrübeli sağ bek bu sezon transfer olduğu 1930 Bafraspor forması giyecek.
 
1930 Bafraspor'a transfer olan Esat Rafet Çavuşoğlu, Buraya Şampiyonluk yaşamak için geldim. Büyük bir camiaya geldiğim farkındayım. İnşallah bu sene takım arkadaşlarımızla beraber 1930 Bafraspor'u Şampiyon yapıp laik olduğu yere taşımak olacak dedi.
 
1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ise Esat Rafet'le yaklaşık 2 yıldır kadromuzda görmek istediğimiz bir futbolcu kardeşimizdi.O zaman şartlarımız uygun olmadığı için transferini bir türlü gerçekleştiremedik. Yaklaşık 1 aydır  kendisiyle dirsek temas içindeydik. Futbolcu  kardeşimizle  bu sezon şartları bize uyduğu için 1930 Bafraspor ailesine kazandırmış olduk. Şu ana transfer edilen 6 futbolcu kardeşimizin de bizlere maliyeti bütçemizi aşmadan gerçekleştirdi,yani bizi zorlayacak yüksek rakamlarla değil.1930 Bafraspor'da Teknik direktörümüz Mahmut Topal'ın transfer raporu doğrultusunda devam ediyor. Şu an görüştüğümüz futbolcular var, onlardan haber bekliyoruz.Transfer çalışmamız henüz bitmedi. Yönetimindeki değerli arkadaşlarımızla  acele etmeden  takımımıza faydalı ve nokta futbolcu  transfer etmeye çalışıyoruz.dedi.
1930-bafrasporda-dis-transfer-devam-ediyor1.jpg1930-bafrasporda-dis-transfer-devam-ediyor2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.