1930 BAFRASPOR’A TURAN USTA’DAN MEŞHUR BAFRA PİDELİ PRİM

1930 BAFRASPOR’A TURAN USTA’DAN MEŞHUR BAFRA PİDELİ PRİM

Meşhur Bafra Pidesini Türkiye'ye ve Avrupa'ya tanıtan, yapılan fuarlar da Bafra'nın gönüllü turizm elçisi olan

A+A-

Turan Usta Pide Salonu İşletmecisi Turan Özkülünk 1930 Bafraspor’a Pideli prim verdi.

Samsun’un Bafra İlçesinde faaliyet gösteren ve yaptığı Meşhur Bafra Pidesi ismini tüm Türkiye ve Avrupa’ya duyuran Turan Usta Bafra Pide Salonu Sahibi Turan Özkülünk bu defa çok değişik bir işe imza attı.
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden 1930 Bafraspor kendi sahasında oynadığı Yimpaş Yeni Yozgatspor maçını 2-0 kazanarak Bafralı Sporseverlere sevinç yaşatmış ve bu sevinç sonunda ise 1930 Bafraspor Yönetimi tarafından maddi pirim verilmişti.
Fakat Türkiye Futbol Liglerinde kazanılan bir maçtan sonra ilk defa tüm teknik ekip, futbolcular, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e Turan Usta Bafra Pidesi İşletmecisi Turan Özkülünk tarafından Pideli Prim verildi.
Meşhur Bafra Pidesine tam not veren Futbolcular ve davetliler teşekkürlerini sunarak, hafta sonu Pazar günü Ankara’da deplasmanda oynayacakları Keçiörengücüspor maçından 3 puanla dönme sözü verdiler.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafralı Girişimci İşadamı Turan Usta,'' Turan Usta Bafra Pidesi olarak sadece Bafra ve Bölgesinde değil, Tüm Türkiye'de ve Avrupa'da isim yapmış bir markayız. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun bile damak tadına Bafra Pidesi Lezzeti kondurduk. Ondan bile Bafra Pidesi ile ilgili övgü dolu sözler duymak bile bizleri manevi olarak güçlendirdi.
Yıllardır Bafra ve Bölge halkının gösterdiği ilgi ve alakaya bizlerde sessiz kalmak istemedik. Sadece her şeyin para kazanmak olmadığını göstermek için Bafra’da yapıla her türlü sosyal, kültürel etkinliklere desteğimi verdim. Şu anda ise şehrimiz 3.Ligde temsil eden 1930 Bafrasporumuzun değerli futbolcularına, teknik heyetine, Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş’a, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e hizmet etmek bizler için bir şereftir. Bundan sonrada 1930 Bafraspor’a maddi-manevi desteğim sürecek. Turan Usta Bafra Pide Salonu futbolcularımıza her zaman açıktır. Başarılar diliyorum.
Şimdi ise Dereköy'e son derece modern 1500 m2'lik, 275 kişi kapasiteli, her türlü toplantıya açık sadece pide çeşitlerimizin sunulacağı Turan Usta Pide Restaurantının projesi oluştu. Çalışmalara başladık. 8 ay içinde halkımızın hizmetine sokacağız.’’dedi.
1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ise,’’Turan Özkülünk’ün bu değişik prim jestine kulübümüz, futbolcularımız adına teşekkür ederim. Bu tür destekler futbolcular üzerinde motivasyonu artırıyor.
Hafta sonu oynayacağımız Keçiören maçını alarak hanemize 3 puan yazdırmak istiyoruz. 
1930 Bafraspor olarak Sezona 450 bin lira SSK, 550 Maliye, 280 bin lira futbolcu borcu ile başladık. Bu borçlar varken takımı da harekete geçirmek için transfer yapacaksın, futbolcuların peşinatlarını vereceksin, transfer tahtasını açacaksın böyle zorluklar içerisinde bu güne kadar geldik. Biz iyi niyetle yönetim olarak transferlerimizi yaptık. Bizim asıl sıkıntımız maçlarımızı sahamızda oynayamamak. Biz bu maçlarımızı kendi sahamızda oynasaydık bu çocuklarla beraber en kötü ihtimal 12-13 puanımız olurdu. Kendi personelimiz ve imkânlarımızla sahamızın noksanlarını gidererek maçları oynamaya başladık. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

dsc_1596.jpgdsc_1602.jpgdsc_1603.jpgdsc_1617.jpgdsc_1617.20131101084818.jpgdsc_1621.jpgdsc_1626.jpgdsc_1627.jpgdsc_1629.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.