1930 Bafraspor Yeni Bir Umutla

1930 Bafraspor Yeni Bir Umutla

Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi ekiplerinden 1930 Bafraspor 2018 _ 2019 futbol sezonu çalışmalarına başladı.

A+A-

1930 Bafraspor 2018 _ 2019 Samsun Bölgesi Amatör Futbol  Sezonu öncesi Teknik Direktör Mahmut Topal, Yardımcı Antrönör Samet Ersin, Kaleci Antrönörü  Halil İbrahim Şahinoğlu ve iç, dış transferde  takıma kazandırılan 23 Futbolcu ile Bafra Çamlık Ormanında sabah akşam yapılan idmanlarla start verdi.

"Ligi İyi Bilen Tanıyan Futbocuları kadromuza kattık. "

Bu sezon için kamp hazırlıklarına başladıklarını ifade eden 1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal,geçen sezonlarına göre bu yıl 1930 Bafraspor'a yakışır farklı bir kadro oluşturarak sezon çalışmalarına şu ana kadar iç ve dış transferde kadromuza kattığımız tecrübeli ligi iyi bilen tanıyan futbolcular transfer ederek idadalı güçlü bir kadro  oluşturmaya çalıştık.

 

"Yönetim Bütçeyi Aşmadan Şartları Zorladı."
 
Tabi ki biz kadro oluştururken Ligin diğer idadalı ekipleri olan başta Atakum Belediyespor, Termespor,Vezirköprü Belediyespor, Samsun Yolspor ve diğer takımlar da kadrosunu kurdular. Zor,mücadeleci ve kıran kırana bir lig bizleri bekliyor, bunun bilinçinde olarak transfer raporum doğrutusunda Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimiz bütçemizi aşmadan şartları  zorlayarak bu ligi iyi bilen tanıyan futbolcuları 1930 Bafraspor Aliesine kazandırmış olduk. 


" Yapacağımız Çalışmalarla Lige Hazır Girmek İstiyoruz."

Ekim ayı haftasında başlayacak olan lige hazır olarak girmek için günde çift ağır tempolu idmanlarla ve hazırlık maçlarıyla hazılanacağız ve lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz.

"Kim Hak Ediyorsa O Şampiyon Olsun"

Topal,ligde kim iyi mücadele ediyorsa savaşıyorsa kim hak ediyorsa o şampiyon olarak Bölgesel lig ( Bal'a ) çıksın. 1930 Bafraspor olarak bu yıl bu özleme son vermek istiyoruz bunu da başaracak güçümüz var.Bu spor sevdası 150 bin nufüslu ilçemiz bunu hak ediyor,inşallah güvenerek kadromuza dahil ettiğimiz futbolcular bu sene bu işi başaracaklar dedi.

"Transfer Çalışmamız bitmedi."
 
Transfer çalışmasında da bilgi veren Topal, kamp hazılıkları doğrutusunda 2 yabancı fubolcularım denene aşamasında eğer yapacağımız hazırlık maçlarında bizlere kendilerini yani takımıza faydalı olacak noktasında ilerle gösterirlerse onları da kadromuza katmak istiyoruz. Şayet verim alamazsak kadoromuza en az bir ofansif çok yönlü orta saha ve bir de santrofor alarak transferi kapatacağız.1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal,son olarak 2018 _ 2019 Futbol sezonu tüm takımlara kazasız belasız sakatsız hayırlı  bir sezon geçirmelerini diliyorum  dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.