1930 Bafraspor voleybol takımı ses getirecek

1930 Bafraspor voleybol takımı ses getirecek

1930 Bafraspor futbol takımının yanı sıra bu sezonda da yeni bir branşla daha 2011-2012 sezonuna merhaba dedi.

A+A-

1930 Bafraspor Voleybol Takımını kurarak salon sporlarına katılmaya başladı.

 

2011-2012 sezonunda Türkiye Bölgesel Amatör Voleybol Liginde mücadele edecek olan 1930 Bafra Spor Voleybol takımı maçlar öncesi Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, 1930 Bafra Spor Kulübü Başkanı Hüseyin ÇAMAŞ ve yönetim kurulu üyeleri, oyuncular ve basın mensupları akşam yemeğinde bir araya geldiler.

 

Yemeğin ardın da açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hüseyin ÇAMAŞ;’’ Bizler kulübümüzün futbol branşı yanı sıra bu sezonda da voleybol takımı kurduk. Bu akşam sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Spor adına ilçemizde bir çok şeylere imzalarımızı atıyoruz. 2011-2012 sezonu için de futbol takımlarımızdan minik ve B genç oyuncularımız güzel bir performans sağlayarak TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA gitmeye hak kazanmışladır. A takımımız ise ilk devreyi 5 puan farkla lider olarak tamamlamıştır. Sizlerde bu sezonda yapacağınız karşılaşmalar neticesinde salon sporlarında da 1930 Bafra Sporun varlığını göstermenizi istiyoruz. Hem futbol takımımız ve sizler Şampiyonluğu ilan ederek gelecek sezonda 3. ligde her iki branş da da devam edeceğiz.’’dedi.

 

Voleybol takımı adına konuşma yapan Mahmut Duran ERGÜN; ‘’Yıllar önce Bafra’da liglerde güzel ismini duyuran ve başarılı olan bir voleybol takımımız vardı. Bu sezonda da yeni bir girişim yaparak Bölgesel Amatör Ligiyle başlayacağız ve hep ileriye yolumuzu devam ettireceğiz. Bu arada ilk öncelikle Bafra Belediye Başkanı Zihni ŞAHİN, Kulüp Başkanımız Hüseyin Çamaş ve yönetimine siz değerli basın mensupları önünde teşekkür ediyorum. İlk maçımız 25 ARALIK 2011 deydi. Karşı taraf takımımız olan İlkadım Belediye Spor ligden çekildiğinden galibiyetle başladık. İkinci maçımız 8 Ocak’ta Bafra Kapalı Spor Salonunda olacaktadır.’’diyerek başarı dolu bir sezon dileklerinde bulundu.

dscf3564.jpg

dscf3562.jpg

dscf3546.jpg

dscf3544.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.