1930 BAFRASPOR U17  FUTBOL TAKIMI UMUTLARINI PLAOFF MAÇINA BIRAKTI

1930 BAFRASPOR U17 FUTBOL TAKIMI UMUTLARINI PLAOFF MAÇINA BIRAKTI

Samsun U 17 Gelişim Liginde aynı grupta mücadele eden Samsun KadıKöyspor U 17 Türkiye Şampiyonluğuna direk katılmak için aynı grupta mücadele eden 1930 Bafraspor U 17 Samsun Baruthane Açık Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.

A+A-

Grupta her iki takımında 4.er galibiyeti sonucunda son karşılaşmada kozlarını baylaşan  her takımın  karşılaşmasında  Samsun Kadıköyspor U 17 69.dakika da takım kaptanı olan Şahan'ın golüyle  sahadan 1-0 galip ayrılarak Türkiye Şampiyonasına direk katılma hakkı elde etti.

İlk yarısı Orta hakem Ömür Bozkurt'un düdüğe ile  başlayan karşılaşmada her iki takımda mücadeleye hızlı başladı.İlk dakikalar da  karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada 1930 Bafraspor karşılaşmanın henüz 2.ci dakikasında Enes'le yakaladığı yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.karşılaşmanın 15.dakikasında bu sefer ev sahibi olan Samsun Kadıköyspor U 17 takımından Mertçan kaleci ile baş başa kaldığı pozisyonda 1930 Bafraspor U17 takımın kalecisi Berkin gole izin vermedi.Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da girdikleri gol pozisyonlarından yararlamayınca soyunma odasına her iki takım da 0-0 beraberlikle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına geçen sene U 17 Türkiye Şampiyonasında birinci olan Samsun Kadıköyspor U 17  oldukça hırslı,arzulu ve atak başlayan taraf oldu.karşılaşmada  Samsun Kadıköy U17 takımın da Mertçan,Volkan,Yasin ve Atakan'la girdiği gol  pozisyonlarında kale direklerine takıldı.1930 Bafraspor U17 Ahmet ve Mustafa'la ile girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Karşılaşmanın 69.dakikasında sol taraftan kullanılan korner atışında 1930 Bafraspor U17 defans oyuncularında kafa topuna daha önce ve  iyi yükselen Samsun Kadıköyspor U17 takım kaptanı Şahhan'ın güzel kafa golüyle 1-0 öne geçen Samsun Kadıköyspor U17 takımı bu üstünlüğünü maç sonuna kadar devam ettirince mücadeleden de 1-0 galip ayrılan taraf oldu.Karşılaşma sonucunda  Samsun Kadıköyspor U17 genç futbolcuların sevinçi görülmeye değerdi.


Bu sonuçla Samsun Kadıköyspor U17 futbol takımı Samsun U17 gelişi liginde grubunu lider tamamlayıp Türkiye Şampiyonasına direk katılma hakkı elde ederken,1930 Bafraspor U17 futbol takımı umutlarını  plaof maçında Pazar günü oynayacağı Çarşambaspor U17 maçına bıraktı.

Karşılaşmanın son dakikalarında 1930 Bafraspor U17 takımın hocaları Mustafa Bulat ve Arif Gençoğlu yan maçın orta hakemi Ömür Bozkrut tarafından dışarıya çıkarıldı. Karşılaşmanın  son dakikalar da gergin anların yaşandığı pozisyonda Samsun Kadıköyspor U17 futbol takımın da ve ikinci yarıda oyuna giren kısa sürede çift sarı kartın  ardında kırmızı gören  

Samsun Kadıköyspor U17 Futbol takımından Emirhan Kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

MAÇIN OYNANDIĞI YER:SAMSUN BARUTHANE AÇIK SPOR TESİSLERİ

HAKEMLER:ÖMÜR BOZKURT, HASAN ERDOĞAN,MESUT HAKALMAZ

SAMSUNKADIKÖYSPOR U17

EMİRHAN, TUNAHAN, SERHAT, HALUK, ŞAHHAN(C),ATAKAN, BURHAHAN,EREN,MERTÇAN, VOLKAN, YASİN
YEDEKLER:M.ALİ, EFDAL, EREN, BAYRAM, EMİRHAN, EREN, 
TEK.DİREK:ERDOĞAN KUL

1930 BAFRASPOR U17

BERKİN(C), İSMAİL,SİNAN, CENGİZ, FEHMİ, METE,ENES, TUNA, MUSTAFA, GÖRKEM, AHMET,

YEDEKLER:MUHAMMET, ALEAADDİN, İLKER, ATAKAN,VOLKAN, KUBİLAY, EMİRHAN,

SARI KARTLAR:FEHMİ,İSMAİL, ENES,METE,1930 BAFRASPOR U17, HALUK, EMİRHAN,SAMSUN KADIKÖYSPOR U17

KIRMIZI KART:80.DAKİKA EMİRHAN ÇİFT SARI KARTTAN KIRMIZI KART SAMSUN KADIKÖYSPOR U17

1930-bafraspor-u17--futbol-takimi-umutlarini-plaoff-macina-birakti.JPG1930-bafraspor-u17--futbol-takimi-umutlarini-plaoff-macina-birakti-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.