1930 Bafraspor Tekkeköy'den 3 Puanla Dönüyor

1930 Bafraspor Tekkeköy'den 3 Puanla Dönüyor

1930 Bafraspor Tekkeköy deplasmanında kazanıp hanesine 3 puan yazdırdı.

A+A-

1930 Bafraspor Tekkeköy deplasmanında kazanıp hanesine 3 puan yazdırdı.

 

Samsun Süper Amatör ligi Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının 9 haftasında 1930 Bafraspor hakim olduğu ve gol pozisyonlarını cömertçe harcadığı maçta deplasman da Tekkeköyspor'u ikinci yarının 82 dakikasında Batınay Ak ile bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrılırken puanını 16 yükseltirken 4 sıradaki yerini korudu.

1930 Bafraspor Süper Amatör liginden Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının 9 haftasın da deplasman Tekkeköy Şehir Stadyumu Suni Çim sahasında Tekkeköyspor'a konuk oldu.

İlk yarıya tempolu başlayan 1930 Bafraspor maçın henüz 5 dakikasında herkesin gol dediği atakta rakip takımın futbolcu topu çizgi üzerinde çıkardı. Sağlı sollu ataklarla Tekkeköyspor kalesini ablukaya alan 1930 Bafraspor rakip kale de girdiği gol pozisyonlarını cömertçe harcadığı maçta ilk yarıda gol çıkaramayınca soyunma odasına her iki ekipte 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya iyi başlayan 1930 Bafraspor karşısında adeta gol yememe adına defans yapan Tekkeköyspor defansı karşılaştı. Buradan mutlak galibiyet çıkarmak isteyen ve umutlarını kaybetmek istemeyen 1930 Bafraspor istediği golü 82 dakika da Batınay Ak ile buldu.

Bu golle karşılaşmada 1-0 öne geçen 1930 Bafraspor ise rakip kale ikinci gol için geliştirilmiş olduğu gol pozisyonu ataklarından sonuç çıkaramadı. Son dakikalar da kalesinden çıkmayan Tekkeköyspor beraber golü için atak yapsa da bunda başarılı olamadı cılız kaldı. Maçta başka gol olmayınca 1930 Bafraspor rakibi Tekkeköyspor'u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdıran ekip olurken umutlarını diğer maçlara taşıdı.

1930 Bafraspor'u Tekkeköyspor deplasmanında 1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcıları Fatih Tunç, Cem Dere ve As Başkan Barbaros Turna ile Taraftar grubu yalnız bırakmadı.

1930 Bafraspor Samsun Süper Amatör ligi Playy Off maçlarının 10. haftasın da Perşembe günü kendi sahası taraftarı önünde hiç bir iddiası kalmayan Atakum Belediyespor'u misafir edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.