1930 BAFRASPOR TEKELİOĞLU İLE ÖN ANLAŞMA İMZALADI

1930 BAFRASPOR TEKELİOĞLU İLE ÖN ANLAŞMA İMZALADI

Spor Toto 3. Lig 3. Gurup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu ile ön anlaşma sağladı.

A+A-

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ve yönetim kurulu üyeleriyle dün gece geç saatlere kadar görüşen Sadi Tekelioğlu , bugün kulüp binasında ön anlaşma imzaladı. Yönetim kuruluna 10 kişilik futbolcu isim listesi veren Tekelioğlu, pazartesi günü listedeki oyuncuların Bafra’ya gelerek yönetim kurulu ile görüşeceklerini söyledi.
1930 Bafraspor ile ön anlaşma imzalayan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, her zaman hedefleri olduğunu ve bu doğrultuda yönetim kurulu ile yaptığı görüşmede verilen taahhütler yerine getirilirse, pazartesi gününden sonra yeni oyuncularla birlikte resmi imzayı atabileceğini söyledi. Tekelioğlu “ Sıradan bir takım olacaksa, bizim de burada olmamızın bir anlamı yok. “dedi
Başkan Çamaş, “Hocamızın Bafraspor’a bakış açısı çok farklı. İki gündür hocamızla her türlü konuyu konuştuk. Bizler de, bize düşen görevleri yerine getirmeye çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum