1930 Bafraspor tek hedef Ladik Belediyespor

1930 Bafraspor tek hedef Ladik Belediyespor

1930 Bafraspor'da Playy Off'un Çok önemli maçı olan Ladik Belediyespor Maçı Hazırlıkları

A+A-

1930 Bafraspor Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının 12. haftasında Perşembe günü kendi sahası taraftarı önünde çok önemli bir maç olan Ladik Belediyespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Ertem yönetimin de Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasın da yaptığı antrenmanla sürdürüyor.

1930 Bafraspor Antrenmanın da Sportif Direktör Birol Berkem, Kordinasyoner Atletik Analiz uzmanı Emre Çakar yer aldı.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem nezaretinde başlayan antreman ilk olarak düz koşu, ısınma hareketleri, istasyon kondisyon çalışması daha sonra Perşembe günü oynanacak olan zorlu Ladik Belediyespor maçının teknik analizi için taktik çift kale maçının ardından kaleye şut çalışması ile antreman son buldu.

1930 Bafraspor'un Kaleci Antrenörü Çetin Ünal ise kalecilerle birlikte ayrı program doğrultusunda bireysel çalışmalar yaptı.

1930 Bafraspor geçen hafta Perşembe Atakum Belediyespor ve Pazar günü de Havza Belediyespor takımlarının maça çıkmadığından dolayı hanesine her iki maçtan da 3'er puan ile 6 puan ekleyerek puanını 22'ye yükselterek ligde 3'cü sıraya yükseldi.

Bal ligi Playy Off maçlarının 11 haftasında önemli zorlu maç olan Ladik Belediyespor ile Termespor kozlarını Ladik'te paylaştı.

Bu zorlu mücadeleden kazanan çıkmazken 2-2 beraberlik çıkan maçta 1930 Bafraspor için ikincilik umudu yeşerdi. 1930 Bafraspor yeşeren bu umudu ve fırsatı boş çıkarmak niyetinde değil.

1930 Bafraspor Samsun Süper Amatör(SAL) Playy Off maçlarının 12. haftasın da Perşembe günü kendi sahasında ağırlayacağı zorlu Ladik Belediyespor maçından galibiyet ile ayrılırsa 24 puan ile ikinci sırada bulunan Ladik Belediyespor önüne 25 puanla ikincilik koltuğuna oturacak.

1930 Bafraspor'da zorlu Ladik Belediyespor maçı hazırlıklar galibiyet üzerine antrenmanlar sürüyor.

1930 Bafraspor'da bu zorlu maçta cezalı ve sakat futbolcu bulunmuyor.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Ahmet Ertem, Perşembe günü bizim açımızdan çok zorlu bir maça çıkacağız.Her iki takım için Final havasında olacak bir müsabaka bizleri bekliyor.


1930 Bafraspor olarak bize yakışan Final gibi gördüğümüz bu zorlu maçtan galibiyet ile ayrılarak hedefimize biraz daha yaklaşma istiyoruz. Futbolcularımızın moralleri yerinde, onlar Perşembe günü saha da görevlerini savaşarak mücadele ederek verecekler.

Ertem, Perşembe günü kendi sahamız taraftarımız önünde ağırlacağımız zorlu Ladik Belediyespor maçına Taraftar grubumuzu ve tüm spor severleri bekliyoruz, son düdüğü kadar bizleri desteklerini bekliyoruz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.