1930 BAFRASPOR, MENEMEN MAÇINA HAZIR

1930 BAFRASPOR, MENEMEN MAÇINA HAZIR

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından 1930 Bafraspor, pazar günü yapacağı Menemen Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Sahasının bakım onarım çalışmaları nedeniyle Çarşamba’da oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamlayan 1930 Bafraspor’da moraller yerinde. Bugün yapılan idmanla son hazırlıklarını tamamlayan 1930 Bafraspor, yarın sabah kamp için Çarşamba’ya hareket edecek. Kırmızı-siyahlı ekip maçın oynanacağı Çarşamba Şehir Stadı’nda ter idmanı yapacak, daha sonra Çavuşoğlu Otel’de kampa girecek. Kırmızı-siyahlı takım, Menemen Belediyespor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
Oyuncularının performansından oldukça memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Levent Numanoğlu, ilk maçtan alınacak 3 puanın çok önemli olduğunu söyledi. Numanoğlu, “Sporcularımın performansından oldukça memnunum. Sıfırdan bir takım kurduk ve bazı şeylerin oturması için belli bir zaman gerekiyor. Her şeye rağmen pazar günü 3 puan alarak lige iyi başlamak istiyoruz. Alınacak galibiyet moral, motivasyon açısından çok önemli. Her takım çıktığı maçtan puanla ayrılmak ister. Biz de bunu istiyoruz. Şunu biliyoruz ki, ligin ilk maçı her zaman zordur. Bu maçta seyircimizin bizi 90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Çünkü onların desteğine çok ihtiyacımız var. Seyircimizin desteğiyle bu maçtan 3 puan alacağız'' diye konuştu.
Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş ise imkanları ölçüsünde iyi bir ekip oluşturduklarını ve tüm Bafra halkını pazar günü Çarşamba Şehir Stadyumu’na beklediklerini söyledi.
1930 Bafraspor’da yeni transfer Serkan Esen, geçen seneden 1 maçlık kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta oynayamayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.