1930 Bafraspor Maçında Orta Hakem Skoru Belirledi !!!

1930 Bafraspor Maçında Orta Hakem Skoru Belirledi !!!

​Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 6.haftasında 1930 Bafraspor deplasmanda karşılaştığı KaraSamsunspor'la Özgür, Selami ve Gökhan ve Yakup Dodo'nun karşılıklı golleriyle sahadan 2_2 eşitlikle ayrıldılar.

A+A-

Samsun Bölgesi Süper Amatör liginin 6. haftasın da 1930 Bafraspor deplasmanda zorlu KaraSamsunspor'a Samsun Baruthane Açıkspor tesisleri Suni Çim sahasın da konuk oldu.

İlk yarıya her iki takım kontrollü oyunu tercih ederek başladı.İlerleyen dakikalar da 1930 Bafraspor rakip takım KaraSamsunspor'un sağ tarafından Kerim'le kullandığı serbest vuruşta iyi pozisyon tutan Özgür'ün kafa golüyle 1_0 öne geçen taraf oldu.Karşılaşmada öne geçen 1930 Bafraspor rakibine göre daha fazla gol aramasına rağmen Selami,Kerim,Nimo ve Yunus'la gol pozisyonlarından yararlamadı. Karşılaşmanın 10 dakikasın da Özgür'ün attığı golle 1930 Bafraspor deplasman KaraSamsuspor önünde ilk yarı sonucunda  soyunma odasına 1_0 üstünlükle giren taraf oldu.

 

İkinci yarıda her iki takımda pozisyon bulmakta zorlandılar.Sert mücadelerin yaşındığı bir pozisyonda 65 dakikada KaraSamsunspor'dan Emre 1930 Bafraspor'un etkili oyuncusu Selami'ye yaptığı sert müdahelenin ardından orta Hakem Faruk Küskün tarafından ikinci sarı kartın ardından Kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dakikalar 68 gõsterirken 1930 Bafraspor'dan Selami attığı golle skoru 2_0 getirdi. Dakikalar 71 gõsterirken  KaraSamsunspor'dan Gökhan attığı golle skoru 2_1 getirdi.88 dakika tartışılan penaltı kararıyla topun başına geçen Yakup Dodo attığı golle durumu 2_2 eşitliğe getirdi.Bu zorlu 3 puan mücadelesinden her iki ekipte 1 er puanla ayrılmış oldu.1930 Bafraspor bu önemli karşılaşmada çok önemli 2  puan bırakarak puanını 13 yaptı ve ligde 3 basamağa indi.

bafraspor-1-009.jpg bafraspor-2-007.jpg bafraspor-3-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.